Cum a petrecut Deea Maxer, de ziua ei, în trening, în sufragerie? Imagini de pomină de la petrecere!

Ultima actualizare:

De două zile, la Maxeri acasă e petrecere non stop! Duminică 20 februarie, a fost ziua Deei Maxer, iar astăzi toată familia îl sărbătorește pe micuțul Andreas, fiul Deei și al lui Dinu Maxer. Cele două petreceri au avut loc la ei acasă, în sufragerie!

Deea, în brațele lui Dinu de ziua ei Sursa: Facebook
Deea, în brațele lui Dinu de ziua ei Sursa: Facebook

E veselie mare în casa Maxerilor! De două zile neîntrerupte ține marea petrecere. Duminică 20 februarie, Deea Maxer a împlinit 32 de ani și a ales să-și serbeze ziua cum se cuvine acasă, în propria sufragerie, că doar e încă pandemie.

Maxerii și-au chemat toate neamurile, nașii, părinții, verișorii și nepoții și au dat drumul la o petrecere pe cinste. Deea și-a pus un trening de fițe de ziua ei și s-a simțit de minune în preajma rudelor apropiate. A avut un tort imens, dar și sushi cu care și-a delectat invitații.

Am petrecut alături de familie fix în mijlocul sufrageriei. Sunt împlinită”, a spus Deea, care, anul acesta, fiind încă pandemie, a decis să nu mai facă paranghelii ca în alți ani pe la diverse restaurante, unde chema tot show-biz-ul.

„Când au zburat, mămicule, anii?”

Luni, 21 februarie, a fost ziua micuțului Andreas, care a împlinit 11 ani. Așadar, petrecerea a continuat. Andreas a primit multe cadouri, dar și un tort imens ornat cu numele lui și o minge de fotbal, semn că micuțul Maxer este un împătimit al sportului rege.

Iubirea mea mare <La mulți ani!> Băiatul mamei, când au zburat, mămicule, anii ? Cu zâmbetul ăsta o să cucerești suflete! Cu șarmul tău și simțul umorului mereu vei avea prieteni. Cu sinceritatea, empatia și bunătatea ta o să ajuți oameni și o să faci lumea mai bună. Te iubesc! Sunt mândră de tine!”, a fost mesajul Deei Maxer pentru fiu său Andreas, care a crescut văzând cu ochii.

Deea și Dinu Maxer formează unul dintre cele mai solide cupluri din show-biz de 16 ani. Cei doi au un băiat, pe Andreas, care a tocmai a împlinit 11 ani. În octombrIe 2019, Deea Maxer a născut o fetiță adorabilă care a primit numele Maysa și care a întregit familia.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net