Tatăl lui Dinu Maxer a murit! "Pleacă împlinit din lumea asta!"

Ultima actualizare:

Dinu Maxer trece prin momente teribile! Tatăl artistului s-a stins din viață. Anunțul trist a fost făcut joi, 13 ianuarie. 

Tatăl lui Dinu Maxer a murit Foto: Facebook
Tatăl lui Dinu Maxer a murit Foto: Facebook

Dinu Maxer este în doliu! Tatăl lui a murit după o lungă suferință. Bărbatul a fost diagnosticat cu cancer în urmă cu 13 ani. Din păcate, boala a recidivat și a ajuns la spital luna trecută. Deși a sperat că se face bine, medicii nu l-au mai putut salva. Dinu Maxer a scris un mesaj emoționant pe Facebook, în amintirea tatălui său. 

"A fost până azi ... un tată perfect! Îi mulțumesc pentru tot! Mi-a fost și tată și prieten! Am atâtea lucruri pe care aș vrea sa le împărtășesc cu voi despre tatăl meu... Mi-l amintesc tinundu-mă de șaua de la bicicleta ...sau stând cu mine când studiam la acordeon...apoi îmi amintesc ca s-a întors din străinătate unde a lucrat 2 ani și mi-a cumpărat o super-orga...a fost si dur cu mine in adolescenta cand ma pregateam pentru treapta I sau pentru admiterea la medicina...mi-l amintesc în sala la primul meu spectacol și apoi bucurandu-se când devenisem cunoscut...dezamăgit ca am lăsat medicina, dar mulțumit ca eram fericit cu viata mea de artist. L-am surprins apoi mândrindu-se cu mine și cu cariera mea muzicală - acesta a fost probabil cel mai.frumos compliment pe care mi l-a făcut, deoarece nu era genul care lauda sau felicita!", a scris Dinu Maxer pe Facebook.

"Mulțumim pentru exemplul pe care ni l-ai dat! Drum bun, tată!"

Dinu Maxer a povestit cum tatăl său s-a luptat cu cancerul de-a lungul a mai multor ani. Anul acesta, bărbatul ar fi împlinit vârsta de 75 de ani. 

"Ne uitam mereu la meciuri impreuna! Aveam aceeași echipa favorita - Steaua! Am fost pe stadion la semifinala cu Andrerlech in 1996! În ultimii ani, mergeam la el și vedeam meciurile importante impreuna. L-am.vazut apoi dedicandu-se total celor doi frati ai mei - făcând și pentru ei tot ce putea...dovedindu-mi ca nu era doar pentru mine un tată perfect!

A fost un învingător! În 2007 a primit vestea ca are cancer de prostata! 11 ani mai tarziu, ieșea învingător din lupta cu cancerul!

Apoi a venit Andreas in viata lui...a încercat sa fie bunicul care-i face pe plac și care sta cu el la orice ora din zi sau din noapte...ii dădea dulciuri cand il lasam la el, spunandu-ne "Vreau sa-si amintească de mine ca fiind bunicul care îi dădea mereu ciocolata!"

Peste 2 luni ar fi împlinit 75 de ani...dar sunt convins ca pleacă împlinit din lumea asta: are trei băieți la casele lor, care i-au bucurat bătrânețea cu 4 nepoței pe care ia vazut crescând!

Mulțumim pentru exemplul pe care ni l-ai dat! Drum bun, tată!", a mai spus Dinu Maxer.

În decembrie, Dinu Maxer a declarat în exclusivitate pentru Click! că tatăl său a ajuns pe mâna medicilor. La acea vreme, acesta părea optimist și spunea că tatăl său este vindecat 100%.

„Trec printr-o perioadă mai grea cu tatăl meu. Îmi doresc să ne prindă sărbătorile cu bine, fericiți și sănătoși. Ne-am speriat! Acum 10 zile a venit să-l ia Salvarea! Nu e totul chiar bine, dar una peste alta e alături de noi și își pupă nepoții. Copiii nu îl văd foarte des e cam greu pe pandemie.

E staționar din punct de vedere al bolii, dar mai are căderi. În momentele alea intervine băiatul cel mare chiar dacă nu e medic practicant. Am învățat atâtea de când cu el și i-am manageriat boala. Pentru mine e o victorie fantastică că, după 14 ani de când a fost diagnosticat cu adenocarcionom de prostată, el este în momentul acesta vindecat. În proporție de 100 la sută e vindecat!", ne-a povestit Dinu Maxer în decembrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net