Paul Panait de la Gaz pe foc, declarații uimitoare, după reunirea trupei : „Soția mi-a dat un șut în fund”

Ultima actualizare:

Lucian Viziru, Andrei Roșu, Alin Lupșa și Paul Panait sunt cei patru magnifici care au înființat, în urmă cu 30 de ani, trupa Gaz pe Foc. Timp de zece ani au reușit să scoată pe bandă rulantă hit după hit, însă, ulterior, au renunțat. După douăzeci de ani de pauză, simpaticii cântăreți au ales să se reunească. Click! a aflat detalii. 

Vestea că trupa “Gaz pe Foc” s-a reunit și, mai nou, a lansat și o piesă pe piața muzicală, a luat prin surprindere pe toată lumea! Paul Panait, unul dintre componenții formației, ne-a dezvăluit mici secrete din cadrul echipei.

Citește și: INTERVIU Andrei Roșu, sportivul de Cartea Recordurilor, vine cu afacerea vegană la "Imperiul leilor"

  • Trupa “Gaz pe Foc” s-a reunit pentru fani? Este pentru totdeauna?

Trupa “Gaz pe Foc” s-a reunit pentru Hospice Casa Speranței, deoarece și ei, ca și noi, împlinesc în acest an 30 ani de activitate. Am filmat un videoclip și urmează să avem un turneu! Toate biletele pe care le vom vinde vor ajunge către pacienții Hospice.

  •  Cine a venit cu această inițiativă?

Andrei Roșu este "vinovat" pentru această reuniune, el colaborând de mulți ani cu Hospice Casa Speranței, așa a venit totul.

  • Cum vă înțelegeți unul cu celălalt? S-au mai schimbat lucrurile între voi?

Ne înțelegem de minune! Primul show pe care l-am avut a fost pe 4 august Cluj! A fost ceva minunat. Am urcat pe scenă după 20 de ani și a fost exact ca în prima zi. Nu am simțit niciunul dintre noi că au trecut 20 de ani.

Vezi și: EXCLUSIV! Viața lui Lucian Viziru, după ce fost suspect de infarct! „Sunt agent imobiliar acum!”

  • Piesa "Încă te caut" are un mesaj destul de clar. Este o melodie dedicată cuiva anume?

Piesa este produsă de Alex Pelin, special pentru noi și pentru stilul nostru muzical care normal că s-a maturizat între timp.

  • Regreți ca trupa nu a avut continuitate?

Da, regret acest lucru! Cu toții regretăm că ne-am despărțit pentru că în toți acești ani puteam face multe hituri și mulți fani fericiți, dar cum toate își au rostul în viață niciodată nu e prea târziu.

  • Ce spune familia despre această reunire?

Chiar soția mi-a dat un șut în fund dacă pot spune asa. Mi-a spus <du-te și recucereste lumea>! Fix așa mi-a zis. Am o soție care mă susține și mă înțelege necondiționat. Noi artiștii fiind cu capul în nori..

Mai urmărește: INTERVIU Fiul lui Lucian Viziru, campion în Germania, la 10 ani. "M-am retras din showbiz pentru o viață de familie"

  • O să mai lansați și altă piesă?

Paul Panait: Da, deja pregătim un super remake al piesei “Adio”. Probabil prin luna octombrie o vom lansa pe TV și pe radio.

Click! spune

Până să revină din nou pe piață membrii trupei “Gaz pe Foc” retrăiau doar din amintirile faimei de altădată! Alin, Paul, Lucian, şi Andrei, cei patru băieţi care au înfiinţat formația ajunseseră să vorbească doar de Sărbători!

De vină erau joburile lor din domenii diferite. De exemplu, Andrei Roşu, unul dintre membrii fondatori care a părăsit primul trupa, a ajuns să lucreze într-o multinaţională! Iar muzica a rămas doar o pasiune!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net