INTERVIU Andrei Roșu, sportivul de Cartea Recordurilor, vine cu afacerea vegană la "Imperiul leilor"

Ultima actualizare:

    Andrei Roșu, la "Imperiul leilor"foto: PRO TV
Andrei Roșu, la "Imperiul leilor"foto: PRO TV

Andrei Roșu (44 de ani), sportiv de anduranță și fost solist în trupa "Gaz pe foc", a intrat în afaceri, iar miercuri seara îl veți vedea la "Imperiul leilor", la Pro TV. Andrei ne-a spus cu ce gânduri s-a dus în fața "leilor" și cum a decurs experiența.

  • Click!: Miercuri o să fii în "Imperiul Leilor". Cu ce gânduri te-ai dus în fața antreprenorilor?

Andrei Roșu: Primul meu gând a fost să îi conving să guste produsele - eram sigur că misiunea mea va fi mult mai ușoară după degustare (râde). Al doilea gând a fost, firește, de a obține finanțarea necesară pentru extinderea afacerii prezentate. Și, nu în ultimul rând, m-am gândit că nu am ce să pierd, mai ales dacă voi lăsa o impresie bună "leilor" și telespectatorilor...

  • Ce idee de business le prezinți?

Filgud - gama de produse alimentare din plante, fără lactoză, fără gluten și fără colesterol "rău", care substituie - într-un mod etic, delicios, sănătos și prietenos cu mediul - lactatele, brânzeturile, icrele și alte produse de origine animală.

  • Ai avut emoții?

Daaa, mai mari decât aș fi crezut. Dar, din fericire, s-au risipit după ce am început să dialoghez cu "leii"...

  • Când ai început acest business? De la ce a pornit?

Sunt vegan din 2012, iar în 2018 am absolvit o școală de bucătărie vegană. "Lucrarea" mea de absolvire a fost o "brânză" din caju care a plăcut foarte mult colegilor de curs, apoi familiei și prietenilor. Asta m-a încurajat, iar în 2020 am decis să transform pasiunea în afacere.

  • Pandemia ți-a încurcat planurile de dezvoltare?

Nu aș spune că mi-a încurcat planurile, dar mi le-a îngreunat, din punct de vedere operațional. Totuși, pandemia ne-a și ajutat, pentru că tot mai mulți oameni sunt conștienți de importantă alimentației pentru sănătatea lor și sunt dispuși să includă în nutriția lor alimente ca cele din gama Filgud.

  • Ce le-ai spune celor care vor să participe la emisiune?

Să își facă bine temele și să participe. Indiferent de rezultat, este o experiență care ajută enorm orice antreprenor la început de drum!


    Andrei Roșu, un sportiv de Cartea Recordurilor
Andrei Roșu, un sportiv de Cartea Recordurilor

Andrei Roșu, primul om din lume care a alergat 7 maratoane și 7 ultramaratoane pe 7 continente

Miercuri, de la 20.30, Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dragoș Petrescu, Bogdan Micu și Mohammad Murad vor cunoaște povestea lui Andrei Roșu, sportiv de anduranță, care în 2011 a intrat în Cartea Recordurilor, fiind primul om din lume care a alergat 7 maratoane și 7 ultramaratoane pe 7 continente. În 2015 a devenit primul român care a reușit să traverseze înot Canalul Mânecii, iar în 2018, împreună cu echipa sa a traversat Oceanul Atlantic în cadrul celei mai dificile curse de vâslit din lume. La Imperiul Leilor, Andrei vrea să-i convingă pe lei să investească în business-ul lui cu produse vegane.

”În urmă cu aproape 11 ani am decis să îmi schimb viața, să mă reinventez, din dorința de a deveni un model real pentru copiii mei. La vremea aceea aveam 20 de kilograme în plus, am început să fac sport, am fost mai atent la nutriție, tot de atunci am început să particip la concursuri pe care unii oameni le consideră extreme, dar care pentru mine sunt parte a normalității. Am peste 50.000 de km alergați, am ajuns în 70 de țări, am reușit să termin cele mai grele curse de maraton și ultratriatlon de pe planetă și am strâns peste 2 milioane de lei pentru cauzele sociale în care cred”, le va spune acesta investitorilor.

Citește și:Şi-a dat demisia ca să plece cu barca pe Oceanul Atlantic

A traversat înot Canalul Mânecii, s-a împotmolit în traficul din Bucureşti 

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net