EXCLUSIV! Viața lui Lucian Viziru, după ce fost suspect de infarct! „Sunt agent imobiliar acum!”

Ultima actualizare:

Lucian Viziru a trecut printr-o cumpănă mare la începutul anului. A ajuns la spital, fiind suspect de infarct, la doar 45 de ani. Fostul solist de la Gaz pe Foc s-a întors în România după șapte de ani de stat în Germania și a povestit, pentru Click!, cu ce se ocupă în prezent.

cub lucian viziru animat gif

Lucian Viziru a început anul 2022 cum nu se putea mai prost. A ajuns pe patul de spital, la Urgență, fiind suspect de infarct! Solistul a tras o sperietură groaznică și a decis să se mai liniștească pentru o perioadă.

După șapte ani în care a stat în Germania cu soția lui, Ema, și cu fiul lor, Mihai, Lucian Viziru a luat decizia de a se întoarce acasă, în România și este, mai nou, agent imobiliar.

M-am apucat de real estate, pe lângă Youtube. Sunt agent imobiliar. În acestă perioadă lucrurile sunt amestecate. În ultimul timp nu prea a fost bine în domeniu, probabil din cauza războiului, dar sper să-și revină.

Partea cu Youtube-ul merge din ce în ce mai bine, ne mai și ajutăm între noi, artiștii. În legătură cu pandemia și restricțiile, eu, ca fost sportiv de performanță, aș fi preferat ca lucrurile să stea altfel, însă, recunosc, așa m-am apucat de Youtube.

În lockdown nu aveam ce să fac și m-am apucat de live-uri de acasă. Uite-mă acum, după un an și ceva, mă ocup de Youtube în mod constant”, a declarat solistul, pentru Click!

„Câștig mai bine ca în televiziune!”

Lucian Viziru tânjește după reîntoarcerea în televiziune, unde a făcut furori în telenovele. Viziru câștigă însă destul de bine ca agent imobilar.

În legătura cu televiziunea, nu m-am hotărât dacă mă mai întorc sau nu. Deocamdată nu a apărut nicio ofertă bună, însă, în orice caz, din real estate pot câștiga mai mult decât din televiziune. Ceea ce mi-ar plăcea, cu adevărat, ar fi să joc, din nou, în filme, însă, dacă ar fi să aleg între cele două, aș prefera tot real estate-ul.

Nu mai suntem la vârsta de 20 de ani să facem tot ce ne taie capul, deși sunt fascinat de ceea ce se întâmplă în domeniul acesta artistic. Despre noua generație apărută pe televiziune și online, îmi cer scuze, dar nu-i cunosc. Știi că Youtube îți trimite sugestii la ceea ce cauți de obicei, așa că la mine nu ajung copiii aceștia, dar e loc pentru toată lumea.

Lucian Viziru a revenit în România după șapte ani Sursa: Facebook
Lucian Viziru a revenit în România după șapte ani Sursa: Facebook

Muzica apărută acum este din ce în ce mai aproape de ceea ce se ascultă în Occident, față de momentul în care ne-am apucat noi. Cineva trebuia să facă și acest lucru”, a mai declarat fostul solist de la „Gaz pe Foc”.

Se reunește „Gaz pe Foc”?

Lucian Viziru s-a lansat în showbiz în anii 2000. Pe atunci făcea furori cu trupa Gaz pe Foc, alături de Paul Panait și Andrei Roșu.

Am avut o discuție la un moment dat cu Andrei Roșu, colegul din <Gaz pe foc’>, pentru a face o nouă piesă. În orice caz nu se pune în discuție o reunire a trupei, nu mai am de gând să mă fâțâi pe scenă, așa cum făceam la început, acum am o vârstă”, a mai spus Lucian Viziru.

„Gaz pe Foc” a fost una dintre cele mai hot trupe de băieți din anii 2000. Pe atunci, Lucian Viziru era unul dintre cei mai râvniți burlaci din România. Artistul s-a făcut, însă, bărbat de casă în vara anului 2010, când s-a căsătorit cu Ema. Cei doi au împreună un băiețel, Mihai, în vârstă de 10 ani.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net