Deea și Dinu Maxer, probleme în căsnicie?: „Am făcut-o geloasă! Eram ca doi străini!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

14 ani de căsnicie s-au dus cu bune și cu rele. Dinu Maxer (48 de ani) și-a deschis sufletul și a dezvăluit, în premieră, că au fost momente de tensiune între el și Deea (32 de ani), iar problemele din căsnicie nu au dispărut.

Deea și Dinu Maxer au mai avut și crize în 14 ani de mariaj Sursa: Facebook
Deea și Dinu Maxer au mai avut și crize în 14 ani de mariaj Sursa: Facebook

Deea și Dinu Maxer au sărbătorit, de curând, 14 ani de căsnicie! Solistul nici nu știe când a trecut timpul și a rămas alături de aceeași femeie atâția ani de zile! Artistul a recunoscut că e greu să menții o căsnicie atâția ani pe linia de plutire.

Tentațiile sunt mari, însă, de departe, cea mai importantă parte într-o relație rămâne fidelitatea partenerilor! Crizele, însă, nu i-au ocolit nici pe ei. Dinu recunoaște că primii ani de mariaj au fost ceva mai dificili, mai ales după venirea pe lume a celor doi copii.

Dinu Maxer: „Devenisem ca doi străini, în aceeași casă!”

Am făcut o geloasă pe Deea mai ales în primii ani de căsnicie. Atunci nu-mi dădeam seama că mai răspundeam unei fete sau alteia, dar și ea suferea. Cred, totuși, că cheia mariajului nostru a fost, până la urmă, fidelitatea. Nu am călcat strâmb nici unul.

Au mai fost momente de criză, ca în orice mariaj, mai ales atunci când au venit pe lume copiii. Mi-am dat seama că se adunaseră multe lucruri nespuse între noi! Devenisem ca doi străini, deși stăteam în aceeași casă.”, a mai dezvăluit Dinu Maxer, pentru Click!.

Dinu și Deea Maxer au doi copii, Andreas (11 ani) și Maisa (3 ani). Fetița a venit pe lume mai mult din dorința Deei, căci Dinu nu prea și-a mai dorit și al doilea copil. Acum, la 14 ani de căsnicie, solistul își reproșează că nu a fost destul de romantic cu nevasta lui.

Dinu Maxer: „Nu i-am dus flori Deei niciodată!”

Copiii te îndepărtează, uneori, ca și cuplu! Nu mai aveam timp și pentru noi, din cauza lor. În ce mă privește, am trecut cu bine de criza bărbatului de 40 de ani, că bat spre 50 de ani. Îmi reproșez totuși că niciodată nu i-am adus flori Deei.

Nu înțelegeam de ce trebuie să-i aduc flori! Cu timpul, am devenit mai romantic. Acum vream să ne luam o săptămână numai pentru noi, lăsăm copii cu părinții și plecăm! Acum pot să spun că m-am reîndrăgostit de Deea, văd cu alți ochi mariajul nostru!”, a mai declarat Dinu Maxer, pentru Click!.

Deea și Dinu, nuntă de fildeș la Vama Veche

Deea și Dinu Maxer au sărbătorit nunta de fildeș, în august 2022, tot la malul mării, acolo unde s-au și căsătorit, în urmă cu 14 ani. Dinu a dus-o pe Deea la Vama Veche, unde au petrecut ca doi porumbei, exact ca în vremurile bune, atunci când prichindeii lipseau din peisaj.

Dinu și Deea Maxer au avut o nuntă exact ca-n povești în urmă cu 14 ani, chiar în locul unde s-au iubit pentru prima dată, pe plaja din stațiunea Jupiter. Solistul a interpretat la nuntă varianta modernă a lui Făt-Frumos pe cal alb, ieșit din spuma mării, în timp ce Deea ea a fost prințesa lui, îmbrăcată în rochie de crinolină.

După nuntă, unde a venit și furtuna, cântărețul a compus special pentru acest moment piesa „Un vis împlinit”, pe care a cântat-o alături de Deea. Cei doi au lansat și un videoclip la această piesă, cu imagini edificatoare de la nunta lor de vis.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!