Dinu Maxer rupe tăcerea! A fost înșelat? „Ieri am divorțat la notar, am făcut și partajul!”

Ultima actualizare:

Vestea divorțului dintre Deea și Dinu Maxer a șocat showbiz-ul! Dinu Maxer a rupt tăcerea și a vorbit pentru prima dată despre motivele despărțirii de soția sa, Deea, după 14 ani de căsnicie.

Dinu Maxer a vorbit despre divorț în emisiunea lui Cristi Brancu Sursa: captură Prima TV
Dinu Maxer a vorbit despre divorț în emisiunea lui Cristi Brancu Sursa: captură Prima TV

Dinu Maxer (49 de ani) a dezvăluit adevărul despre divorțul de Deea Maxer, în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV. Hârtiile de divorț au fost semnate, în cursul zilei de ieri, la notar, unde cei doi s-au înțeles și asupra partajului.

Dinu Maxer: „Am divorțat la notar! Am făcut partaj!”

Lumea a început cu tot felul de aberații. Deea a ales calea tăcerii și m-a delegat pe mine să vorbesc despre adevăr. E altceva decât ce am văzut la părinții mei, care s-au despărțit.

Ieri am semnat actele de divorț! Noi nu ne-am certat, noi ne-am despărțit! Am divorțat la notar, am făcut și partajul. Nu a fost ușor în cuplul nostru, noi ne-am iubit mult, a primat fidelitatea, sinceritatea și așa am fost până am depus actele de divorț”, a povestit Dinu Maxer, în emisiunea lui Cristi Brancu.

„Noi avem tutelă comună”

Cei doi locuiesc de patru săptămâni în apartamente separate, dar în același bloc. Dinu la etajul cinci, iar Deea la doi. Și-au împărțit și copiii.

Noi avem tutelă comună. Când a venit autoritatea tutelară la noi, ei vroiau să dea copiii la mamă. Dar, când au văzut apartamentele, au zis că putem împărți copiii.

Ieri, după ce am semnat actele, am fost împreună la clinică. Aseară m-a chemat la ea acasă și am mâncat împreună, toți patru. Am făcut partajul, am băgat divorțul, ea a cumpărat un apartament pe aceeași scară, în același bloc.

Am gândit totul pentru copii. Băiatul a vrut să rămână la mine, fetița a mers la mama la etajul doi. Noi stăm la cinci. Fetița nu și-a dat seama, a zis că e un joc: casa fetelor, casa băieților. Lui Andreas i-am spus, el a înțeles și a zis: e mai bine că nu vă mai certați. Avem patru săptămâni de când ne-am mutat separat. Ieri a fost doar o simplă semnătură pe un act”, a mai spus Dinu.

„Nu pot să-i reproșez Deei infidelitatea, și nici ea mie! Nu are o relație cu medicul estetician!”

Cântărețul a ținut să precize că nu infidelitatea a fost motivul divorțului. În presă, au apărut zvonuri că Deea Maxer ar avea relație cu medicul estetician, la care l-a dus, de altfel, și pe soțul ei să facă blefaroplastie.

Deea are doar o relație profesională cu acel medicul estician. Ea e doar PR acolo. Ei îi place foarte mult. Deea nu are o relație profesională cu medicul care m-a operat de blefaroplastie. El are o iubită cu care Deea e prietenă. Nu e nimic între el și Deea.

Despărțirea, de fapt, a început în luna august. Cele mai mari dispute erau legate de muzică. Această ceartă dusă la intensitate prea mare de obicei semnalizează probleme în cuplu. Știu asta din relația anterioară”, a mai spus Dinu Maxer.

„După ce s-a născut Maysa, relația nu a mai fost la fel! Intim vorbesc!”

Dinu Maxer a explicat că ruptura dintre el și Deea s-a produs încă din vara anului trecut, atunci când au încercat să resusciteze relația, dar fără folos.

Între mine și Deea sunt 16 ani. Eu am luat-o pe Deea ca prietenă de la 15 și așa am ținut-o până la 18 ani. Eu am trăit cu trei femei: cu adolescenta Deea, cu femeia Deea care a devenit mamă, gospodină, și după ce s-a născut Maysa am cunoscut o Deea matură, cu care nu am mai fost pe aceeași lungime de undă.

La ea s-a umplut paharul! Eu am avut mult proiecte ratate! Ea avea frustrări față de mine. Ea, în schimb, a evoluat senzațional ca PR. Ea a simțit că mă lasă în urmă, așa cred. Eu nu m-am îmbogățit, dar am trăit bine. Ea s-a simțit îngrădită de limitele pe care eu le-am fixat în viață!

Adevărata problemă a fost iubirea! La noi a ținut 15 ani, sigur. Iubirea noastră a început să scârțâie când a venit Maysa pe lume. Prima dată cuvântul divorț a fost rostit în cuplul nostru pe 15 august 2022. Relația s-a transformat într-o relație platonică, banală. Eu credeam că așa trebuie să fie relația după 18 ani.

În vară, ea a zis: ce facem, divorțăm?! Eu am zis că simt la fel! Mă refer și la viața initimă. Lucurile romantice dispăruseră. Ne-am aruncat unul în brațele altuia și am avut 3 luni de iubire intensă. Eu m-am reconectat, ea nu a mai putut! Mie mi-a fost greu să renunț la relație. Am rugat-o să aștepte ca și eu să mă pot deconecta de la ea.

Eu sunt acum în situația de acceptare. Nu există a treia persoană între noi. Noi suntem singuri. Eu am condus în căsnicie, după am tras amândoi la aceeași căruță, în ultimii ani însă ea a preluat frâiele”, a adăugat cântărețul.

Deea i-a trimis și ea un mesaj, în emisiune, lui Cristi Brancu.

Vreau să confim cele spuse Dinu și să-i mulțumesc pentru sinceritate și transparență!”

Deea și Dinu Maxer au anunțat, marți 28 martie, divorțul după 14 ani de căsnicie și 18 ani de relație.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
www.antena3.ro
camion accident Suceava FOTO ISU Suceava jpg
image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net