Despărțiți, dar împreună! Ce au făcut Dinu și Deea Maxer, fix în ziua în care au anunțat divorțul

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Surpriză mare! Deea și Dinu Maxer s-au afișat împreună de dragul fiului lor Andreas, chiar în ziua în care au anunțat divorțul! Cei doi au mers cu acesta la o clinică din Băneasa ca să-i pună aparat dentar. Au zâmbit fericiți la ședința foto, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat în familia lor!

Deea și Dinu Maxer au furnizat, marți 28 aprilie, surpriza anului! Au anunțat printr-un comunicat pe Facebook divorțul, după 14 ani de căsnicie, 18 ani de relație și doi copii. Până și apropiații lor au fost luați prin surprindere, deși se pare că, în ultima perioadă, cei doi nu se mai înțelegeau prea bine.

Dinu și Deea Maxer, împreună chiar și în ziua în care au anunțat divorțul!

Cert este că, în cursul zilei de astăzi, cei doi au ales să facă public faptul că vor merge de acum încolo pe drumuri separate. Și totuși....surpriză mare! Dumurile lor s-au intersectat, ca un făcut (sau nu?!), chiar în ziua în care făceau marele anunț.

Mai precis, chiar la ora prânzului când cei doi au postat anunțul separării pe rețelele de socializare, Deea și Dinu se aflau împreună cu fiul lor la o clinică stomatologică din Băneasa.

Aceștia au venit împreună să-i pună aparat dentar fiului lor, Andreas. După ce băiatului i-a fost montat aparatul dentar, Deea și Dinu au făcut și o ședință foto în clinică, zâmbind lejer la fotografii, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat!

Click! a intrat în posesia imaginilor incredibile cu cei doi și fiul lor, chiar din ziua divorțului. Nu păreau prea afectați și se comportau ca o familie fără probleme. Aceștia au stat trei ore la clinică, după care Dinu a ieșit singur cu băiețelul din incintă.

Dinu Maxer a fost surprins și în urmă cu o lună, de paparazzii Click!, la aceeași clinică unde a venit doar el cu fiul său pentru o consultație. Micuțul a ales atunci un aparat dentar transparent, invizibil.

Andreas are genetic un incisiv lipsă, în partea de sus stânga și, din cauza asta, evident dinții lui sunt distanțați. Îi va trebui un aparat dentar ca să apropiem dinții acum în copilărie, ca să nu fie prea târziu după aceea de intervenit. O să-i punem un aparat din acela transparent, așa a ales el, ca să nu se vadă”, a declarat Dinu Maxer atunci, în exclusivitate pentru Click!

Deea și Dinu Maxer:„Dumnezeu știe drumul fiecăruia!”

Deea și Dinu Maxer au anunțat că au pus punct mariajului lor, după 14 ani de când și-au jurat iubire veșnică. Atât el cât și fosta lui parteneră de viață au publicat marţi (28 martie) la prânz, un comunicat pe conturile lor de pe reţelele sociale în care își anunțau public seprarea definitivă.

Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând, piloți! Mulțumesc, Dinu!

Voi ne știți viața ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și totodată ne dorim să respectați acest moment din viață noastră. 

Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea și Dinu Maxer”, a scris Deea Maxer, pe contul său de Facebook. Același mesaj a fost publicat și de Dinu pe conturile sale de pe rețelele sociale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
kanye west bianca censori profimedia jpg
banner ilie dumitrescu png
adrian mutu implant par INSTA jpg
banner jador png
banner Cristina Balan png
banner vedete post png
banner zurli png
banner sonia trifan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net