Adevărul despre divorțul anului. De când „scârțâia”, de fapt, mariajul dintre Dinu și Deea Maxer - Nimeni n-a observat asta!

Ultima actualizare:

Vestea că Dinu și Deea Maxer divorțează a luat prin surprindere showbizul românesc! Nimeni nu se aștepta ca o legătură care părea, aparent, atât de strânsă, se poate rupe. Cu toate acestea, între cei doi au existat, la un moment dat, mai multe tensiuni pe care nimeni nu le-a observat!

Dinu și Deea Maxer s-au despărțit după 18 ani de relație
Dinu și Deea Maxer s-au despărțit după 18 ani de relație

De când „scârțâia” mariajul dintre Dinu și Deea Maxer

În urmă cu 2 ani, Dinu și Deea Maxer afirmau că lucrurile nu stăteau așa de bine între ei. Pozau mereu în cuplul perfect și în familia perfectă, dar se pare că, vorba românului, nu tot ce zboară se și mănâncă. 

În spațiul public, în anul 2021, cei doi artiști mărturiseau că motivul pentru care mai intervin certuri între ei este cel legat de activitatea profesională. 

„E foarte greu să picăm de acord pe un proiect. Noi ne certăm foarte mult din cauza muzicii și a proiectelor muzicale”, a spus Deea Maxer, la momentul respectiv. „Supapa mea e muzica, iar eu când intru în studio mă deconectez, mă detensionez”, completa, pe atunci, și Dinu Maxer. Cu toate că au mai existat astfel de momente de tensiune între cei doi, nimeni nu se aștepta ca mariajul lor să-și găsească sfârșitul. 

Click! a stat de vorbă cu unul dintre apropiații cuplului, care ne-a mărturisit, în exclusivitate, faptul că motivul rupturii dintre Dinu și Deea Maxer nu a fost nicidecum infidelitatea vreunuia dintre parteneri, ci faptul că nu și-au mai putut salva căsnicia, în ciuda tuturor eforturilor pe care le-au depus, amândoi, în perioada critică.

„S-a consumat tot ce a fost între ei doi și amândoi se simțeau ca frații. Atâta tot! Amândoi au încercat să salveze căsătoria, câteva luni, dar nu au mai putut, degeaba! Nu are nici Dinu, nici Deea pe altcineva. Clar nu a fost ăsta motivul”, a povestit, pentru Click!, un apropiat al celor doi.

Mai mult, acum ceva timp, Dinu Maxer ne-a povestit, în exclusivitate, faptul că el și Deea au încercat să-și salveze mariajul prin diverse forme, una dintre acestea fiind chiar o vacanță. 

„Copiii te îndepărtează, uneori, ca și cuplu! Nu mai aveam timp și pentru noi, din cauza lor. În ceea ce mă privește, am trecut cu bine de criza bărbatului de 40 de ani, că bat spre 50 de ani. Îmi reproșez totuși că niciodată nu i-am adus flori Deei. Nu înțelegeam de ce trebuie să-i aduc flori! Cu timpul, am devenit mai romantic. Acum vream să ne luam o săptămână numai pentru noi, lăsăm copii cu părinții și plecăm! Acum pot să spun că m-am reîndrăgostit de Deea, văd cu alți ochi mariajul nostru!”, ne mărturisea Dinu Maxer, în urmă cu ceva timp. 

Deea Maxer a anunțat, oficial, despărțirea de Dinu Maxer

Deea Maxer a fost cea care a postat, pe contul său de Facebook, un mesaj prin intermediul căruia îi anunța pe urmăritorii săi din mediul online că ea și Dinu nu mai formează un cuplu.

„Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând, piloți! Mulțumesc, Dinu!”, a scris Deea Maxer, pe contul ei de Facebook.

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net