AXXA s-a reunit după 20 de ani! Incredibil cum arată membrii trupei! Sunt de nerecunoscut!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Vă mai aduceți aminte de cei patru frumușei de la trupa AXXA, care făceau furori în urmă cu 20 de ani?! Dinu Maxer a dat vestea cea mare: trupa e pe punctul să se reunească! Băieții s-au întâlnit, zilele trecute, și au făcut o ședință, în care au pus la cale marea reîntoarcere pe scenă. Au făcut și o fotografie împreună! Surpriză mare, însă! Cei patru Don-Juani de altădată, după care suspinau fetele, sunt aproape de nerecunoscut, căci anii au trecut peste ei!

Dinu Maxer (49 de ani) a purtat negocieri intense, încă de la începutul anului, ca să reunească trupa AXXA! Și, deși era circumspect atunci că va reuși să-i strângă pe toți membrii trupei răspândiți care încotro la un loc, iată că Dinu a reușit imposibilul, chiar zilele trecute.

Dinu Maxer, Adrian Filip, Sorin Raia și Mihai Onilă, adică formula AXXA de la înființare, s-au întâlnit toți patru și au pus la cale revenirea în forță a trupei, pe modelul trupei ASIA, că tot e la modă acum.

Dinu Maxer: „Ne-am întâlnit dupa 20 de ani"

După 20 de ani....AXXA se reunește! Formula inițială ce lua ființă în 1999... Dinu-Sorin-Mihai-Adrian (de la stânga la dreapta)”, a anunțat Dinu Maxer reunirea trupei, printr-o postare pe pagina lui de Facebook.

Artistul a postat și o fotografie de senzație cu noua față a trupei AXXA, adică cu cei patru băieți, reuniți după 20 de ani. Surpriza e mare, pentru că peste cei patru frumușei au trecut 20 de ani și asta se cam vede. Unii au încărunțit, alții s-au mai împlinit, căci greutățile vieții și-au pus amprenta pe chipul lor înfățișarea lor .

De departe, însă Dinu Maxer este singurul care parcă a...întinerit. După cum se știe, Dinu a suferit, anul trecut, mai multe intervenții estetice de amploare și nu are de gând să se oprească aici.

Ne-am întâlnit dupa 20 de ani, toți deoadată, și am făcut o sesiune de brainstorming. Deocamda , nimic mai mult! Vedem ce se va întâmpla mai încolo!” , a declarat Dinu Maxer, în exclusivitate pentru Click!, după întâlnirea cu ceilalți trei colegi ai săi.

AXXA s-a despărțit în 2004

Trupa AXXA a luat ființă în anul 1999 și a fost formată, inițial, din: Mihai Onilă, Dinu Maxer, Adrian Filip și Sorin Raia. În anul 2004, Dinu Maxer a a părăsit, însă, formația, iar Gabi Onilă, fratele lui Mihai Onilă, i-a luat locul în trupă.

În prezent, toți băieții din trupă sunt familiști convinși. Mihai Onilă s-a remarcat în ultimii ani ca vindecator, el susținând că deține capacități paranormale. În 2014, solistul s-a mutat în Belgia și susține că ar fi „al patrulea mag”, oamenii apelând deseori la el pentru a-i ajuta să scape de problemele pe care le poartă cu ei din viețile anterioare.

Mihai Onilă, în vârstă de 53 de ani, fostul membru al trupei Axxa, a divorțat în pandemie de soția lui, însă, la scurt timp, și-a refăcut viața alături de Laura. Cei doi locuiesc în Belgia, sunt terapeuți și își doresc foarte tare un copil. În 2016, Mihai Onilă a trăit drama vieții lui. Fiica lui, Ioana Emily Hope ( în vârstă de 10 ani) a pierdut lupta cu nemilosul cancer.

Adrian Filip și-a făcut în 2008 propriul studio de producție, în București, iar din anul 2010 cântă pop-rock în trupa Cazino.

La rândul său, Dinu Maxer este însurat cu Deea și are doi copii, Maysa și Andreas, băiatul călcându-i pe urme în domeniul muzical.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net