EXCLUSIV Mihai Onilă s-a însurat a doua oară! Primele imagini cu mireasa nonconformistă

Fostul solist al trupei AXXA trăiește în continuare ca în telenovele, însă povestea lui pare că are un final fericit. Iată că după ce i-a murit copilul și a trecut printr-un divorț, Mihai Onilă a găsit puterea de a se ridica și merge mai departe, chiar a putut să iubească din nou și să se însoare din nou, cu iubita lui, Laura Drăgan.

Mihai Onilă a găsit puterea de a-și reface viața, după tragediile din trecut
Mihai Onilă a găsit puterea de a-și reface viața, după tragediile din trecut

Veste bună din Belgia, din partea solistului Mihai Onilă (51 de ani), fost membru al trupei AXXA, care a mers cu partenera sa Laura la primărie și și-a oficializat relația.

Din păcate, cei doi încă nu știu când va avea loc cununia religioasă, însă solistul ne-a povestit în exclusivitate mai multe despre noua sa soție și cum a cunoscut-o.

"După pierderea fetiței mele, după distrugerea relației cu fosta soție, după intrarea în pandemie, când toate planurile parcă se blocaseră într-un loc am cerut să mor, dar această cerere nu a fost luată în seamă de către Creator și atunci când am înțeles că nu o să ies din trup, am cerut din nou o CALE să TRĂIESC!

Când am reînceput să mă simt bine, am început să predau din nou cursurile de Spiritualitate pe care le predau de ceva ani de acum, și anume cursuri de Reiki sau de Radiestezie! După un anunț al meu, la curs la mine a cerut să vină printre alții și Laura Drăgan, care după ce a primit Gradul de Maestru, a primit prima propunere de la mine, aceea de a lucra cu mine și a face Terapii împreună, iar după ceva timp din vorbă în vorbă am ajuns la concluzia că amândoi ne placem și că amândoi venim după o relație nereușită!”, a povestit Mihai Onilă în exclusivitate pentru Click!

Citește și: EXCLUSIV Declaraţii sfâşietoare ale lui Mihai Onilă, după ce şi-a pierdut fiica

Au trecut deja doi ani de când cei doi formează un cuplu, însă impresia e că sunt împreună dintotdeauna. Mihai și Laura și-au făcut vacanța împreună în țară și s-au mutat împreună.

”Ne simțim extraordinar de bine împreună, ne completăm unul pe celălalt, ne valorăm și ne iubim ca doi adolescenți care se iubesc necondiționat! Acum pot să spun cu mâna pe inimă că ea este jumătatea mea lângă care mă simt fericit și împlinit și cred că nimic nu e întâmplător în viață!", ne-a mai dezvăluit artistul.

Și tot el a mai completat că Laura este muza lui pentru pentru noul său album pe care îl pot găsi oamenii pe youtube sub numele de "Yin&Yang".

Citește și: Mihai Onilă a regăsit iubirea în Belgia, după moartea fiicei și divorț: «M-am îndrăgostit brusc»

Laura, o mireasă nonconformistă în pantaloni

Laura Drăgan a ales, pentru cununia civilă din Belgia, o ținută noncoformistă. Aleasa lui Mihai Onilă a optat o ținută albă, alcătuită din pantaloni drepți și o bluză din dantelă petrecută, cu un decolteu adânc, care i-a pus în valoare bustul generos.

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net