Mihai Onilă și-a deschis o clinică de terapii în Belgia. Iubita lui, Laura, a trecut prin moarte clinică

Ultima actualizare:

    Mihai Onilă și Laura, iubita luifoto: Facebook
Mihai Onilă și Laura, iubita luifoto: Facebook

La 5 ani de la tragedia vieții lui, decesul fetiței, Mihai Onilă învață încă să trăiască cu duretea în suflet. S-a despărțit de soție și acum își trăiește viața cu Laura, alături de care a deschis recent o clinică de terapii complementare.

Mihai Onilă (50 ani), fostul component al trupei AXXA, și-a deschis o clinică de terapii conplementare, împreună cu noua lui parteneră de viață, Laura Drăgan, alături de care a învățat să iubească din nou, după divorțul de soția lui, Adriana. Cu Laura este de aproape doi ani de zile. "Invitație la sănătate cu Mihai Onilă și Laura Drăgan! MO Clinica de Terapii Complementare, de astăzi pentru voi, în Tervuren!", a scris Mihai pe Facebook, în dreptul imaginilor cu clinica din Belgia, proaspăt inaugurată. Laura, iubita lui, activează în același domeniu. În plus, amândoi se completează unul pe celălalt.


    Clinica se află în orașul Tervuren din Belgiafoto: Facebook
Clinica se află în orașul Tervuren din Belgiafoto: Facebook

Mihai Onilă: "Studiez domeniul spiritual de 15 ani"

Contactat de Click! artistul a venit cu explicații despre noua lor afacere. "Eu studiez domeniul spiritual de 15 ani, combinat cu Parapsihologie, Bioenergie și Radiestezie. Iar Laura, de 3 ani. Dar, la ea este o poveste mai complexă, trecând printr-o moarte clinică, după un accident, în urmă cu patru ani. Clinica am deschis-o în urmă cu o lună de zile, dar lucram la ea din septembrie. A fost nevoie de echipamente, de aranjare", a declarat Mihai Onilă pentru Click!


    Laura Drăgan, la clinica din Belgiafoto: Facebook
Laura Drăgan, la clinica din Belgiafoto: Facebook

"Am o relaţie frumoasă cu Laura. Este şi ea româncă, e partenera mea de viaţă. Laura este la fel ca şi mine, terapeut. Aşa ne-am şi cunoscut, prin cursurile pe care le predau eu, de Reiki. Împreună am lucrat fără nici un fel de gânduri sau alte legături, până în momentul în care ea mi-a cerut o şansă. Din acel moment m-am îndrăgostit brusc, fără să-mi dau seama. Am intrat într-o relaţie cu paşi mărunţi. Timpul zboară, eu sunt foarte fericit. Şi, din momentul în care m-am vindecat pe mine, am înţeles cum să devin şi bogat, şi fericit, şi împăcat cu trecutul şi totul funcţionează aproape perfect... Ne armonizăm, ne reechilibrăm, încercăm fiecare să venim cu aportul nostru energetic în relaţie, astfel încât împreună să fim unul!”, s-a confesat Mihai Onilă în urmă cu 6 luni. 

A divorțat de Adriana

În vara anului trecut, Mihai Onilă anunța că s-a despărțit de soția lui, Adriana. Tragedia legată de pierderea copilei lor i-a îndepărtat unul de celălalt. Pe 23 noiembrie se fac 5 ani de când micuța i-a părăsit și încă îi mai dă semne. La 5 ani de la moartea fetiței sale, Ioana Emily Hope, la vârsta de 10 ani, fostul solist încă învață să trăiască cu sufletul plin de această durere. "Nu, nu mai oftăm, cred că amândoi ne bucurăm de ceea ce avem în trup sau în afara lui. Nu am mai visat-o așa des. Cred că amândoi am fost ocupați cu propria evoluție a fiecăruia dintre noi", a mai spus Mihai Onilă pentru Click!. 

Citește și:

Mihai Onilă a regăsit iubirea în Belgia, după moartea fiicei și divorț: «M-am îndrăgostit brusc»

Mihai Onilă, mesaj șocant: «Relația cu soția mea s-a încheiat». Și-a pierdut fetița și căsnicia

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net