Shakira, mesaj pentru Pique în noua piesă? „Voi trăi viața precum o vacanță!”

Ultima actualizare:

Shakira a colaborat cu David Guetta și Black Eyed Peas și așa a apărut melodia „Don't you worry”, adică „Nu îți face griji”.

Sincronizarea lansării piesei cu momentul despărțirii Shakirei de fotbalistul Gerard Pique a dus a interpretări rezonabile legate de posibile mesaje ascunse în versurile piesei. Mai mult, chiar și videoclipul conține anumite detalii care par să indice niște apropouri.

Nu sunt versuri foarte diferite de cele dintr-o manea, partea instrumentală și interpretarea în engleză scoțând piesa din acest context artistic. În română, așa ar suna o parte dintre versuri: „Nu îți face griji/ Nu îți face griji câtuși de puțin/ Pentru că totul va fi bine/ Simt atâta viață/ Voi trăi viața la maxim/ Voi face doar ce-mi place/ Am cedat, dar acum mă pun pe picioare/ Fruntea și privirea sus/ Devin mai înțelept/ Voi trăi viața precum o vacanță!”.

La începutul lunii iunie 2022, știrile despre despărțirea Shakirei de Pique au „inundat” presa din întreaga lume. Aceasta fiind prima piesă interpretată de Shakira după anunțarea despărțirii, au apărut, în mod evident, mai multe speculații despre posibile mesaje ascunse.

Clipul a fost turnat în SUA și în Spania

Mai mult, pentru a întări această idee, parcă și imaginile din videoclip confirmă teoria. La un moment dat, în fața Shakirei aterizează un OZN, apoi artista se transformă într-o supereroină și dansează cu un grup de extratereștri. 

„Extratereștri” au fost numiți, în mai multe rânduri, și jucătorii Barcelonei, echipa lui Gerard Pique. Clipul a fost filmat în SUA, dar și în Spania, chiar la... Barcelona!

Citește și: Cum s-a îndrăgostit Pique de Shakira la o petrecere dată de Nicu Gheară

Din nefericire, confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră principală, cerem respectarea vieții private a acestora", a fost mesajul semnat de Shakira și Pique, într-un comunicat în care au confirmat despărțirea după o relație de 12 ani, din care au rezultat și doi copii.

Oficial, Gerard Pique și Shakira s-au cunoscut prima dată pe platoul de filmare al clipului artistei pentru piesa ,,Waka Waka", imnul Campionatului Mondial din 2010, organizat în Africa de Sud. 

Relație încheiată după 12 ani

Relația dintre cei doi a fost bine ascunsă, primele zvonuri apărând în 2011, când Pique a urcat pe scenă, alături de Shakira, în timpul unui concert susținut de aceasta.

Lucrurile au devenit clare, în toamna anului 2012, când Shakira a confirmat că este însărcinată în șase luni cu copilul lui Pique.

În 2013, artista columbiană a dat naștere primului copil, un băiețel pe nume Milan și cel de-al doilea fiu al cuplului, Sasha, a venit pe lume în ianuarie 2016.

Citește și: Shakira a ajuns la spital, din cauza infidelităţii lui Pique?

Multă vreme s-a crezut că cei doi sunt căsătoriți. Se afișau întotdeauna împreună, conturile lor de Social Media abundau de fotografii care îi prezentau ca o familie sudată, așa că oricine ar fi putut să creadă că cei doi s-au căsătorit, cândva.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net