Shakira, mesaj pentru Pique în noua piesă? „Voi trăi viața precum o vacanță!”

Shakira a colaborat cu David Guetta și Black Eyed Peas și așa a apărut melodia „Don't you worry”, adică „Nu îți face griji”.

stanga
dreapta
image
image
image

Sincronizarea lansării piesei cu momentul despărțirii Shakirei de fotbalistul Gerard Pique a dus a interpretări rezonabile legate de posibile mesaje ascunse în versurile piesei. Mai mult, chiar și videoclipul conține anumite detalii care par să indice niște apropouri.

Nu sunt versuri foarte diferite de cele dintr-o manea, partea instrumentală și interpretarea în engleză scoțând piesa din acest context artistic. În română, așa ar suna o parte dintre versuri: „Nu îți face griji/ Nu îți face griji câtuși de puțin/ Pentru că totul va fi bine/ Simt atâta viață/ Voi trăi viața la maxim/ Voi face doar ce-mi place/ Am cedat, dar acum mă pun pe picioare/ Fruntea și privirea sus/ Devin mai înțelept/ Voi trăi viața precum o vacanță!”.

stanga
dreapta
shakira jpg
shakira
nicu gheara shakira pique 3 jpg
shakira pique profimedia jpg
Shakira este într-o relaţie cu Gerard Pique
Shakira
4 shakira 2 jpg jpeg
Shakira
1 shakira jpg jpeg

La începutul lunii iunie 2022, știrile despre despărțirea Shakirei de Pique au „inundat” presa din întreaga lume. Aceasta fiind prima piesă interpretată de Shakira după anunțarea despărțirii, au apărut, în mod evident, mai multe speculații despre posibile mesaje ascunse.

Clipul a fost turnat în SUA și în Spania

Mai mult, pentru a întări această idee, parcă și imaginile din videoclip confirmă teoria. La un moment dat, în fața Shakirei aterizează un OZN, apoi artista se transformă într-o supereroină și dansează cu un grup de extratereștri. 

„Extratereștri” au fost numiți, în mai multe rânduri, și jucătorii Barcelonei, echipa lui Gerard Pique. Clipul a fost filmat în SUA, dar și în Spania, chiar la... Barcelona!

Citește și: Cum s-a îndrăgostit Pique de Shakira la o petrecere dată de Nicu Gheară

Din nefericire, confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră principală, cerem respectarea vieții private a acestora", a fost mesajul semnat de Shakira și Pique, într-un comunicat în care au confirmat despărțirea după o relație de 12 ani, din care au rezultat și doi copii.

Oficial, Gerard Pique și Shakira s-au cunoscut prima dată pe platoul de filmare al clipului artistei pentru piesa ,,Waka Waka", imnul Campionatului Mondial din 2010, organizat în Africa de Sud. 

Relație încheiată după 12 ani

Relația dintre cei doi a fost bine ascunsă, primele zvonuri apărând în 2011, când Pique a urcat pe scenă, alături de Shakira, în timpul unui concert susținut de aceasta.

Lucrurile au devenit clare, în toamna anului 2012, când Shakira a confirmat că este însărcinată în șase luni cu copilul lui Pique.

În 2013, artista columbiană a dat naștere primului copil, un băiețel pe nume Milan și cel de-al doilea fiu al cuplului, Sasha, a venit pe lume în ianuarie 2016.

Citește și: Shakira a ajuns la spital, din cauza infidelităţii lui Pique?

Multă vreme s-a crezut că cei doi sunt căsătoriți. Se afișau întotdeauna împreună, conturile lor de Social Media abundau de fotografii care îi prezentau ca o familie sudată, așa că oricine ar fi putut să creadă că cei doi s-au căsătorit, cândva.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

dani otil gabriela prisacariu
romanca rechin 1 png
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
FotoJet jpg
andreea banica
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Andreea, Cristi Balan
romanca rechin 2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
andreea banica
dani otil gabriela prisacariu
FotoJet jpg