Cum arată Shakira după despărțirea de Pique? A fost surprinsă pe străzile din Barcelona

Ultima actualizare:

Shakira a fost surprinsă pe străzile din Barcelona, în prima ei apariție după ce a anunțat despărțirea de fotbalistul Pique. Vedeta nu pare în cea mai bună formă, având o grimasă tristă.

Celebra cântăreață din Columbia a fost văzută ducându-și copiii la cursuri de karate. În vârstă de 45 de ani, Shakira s-a afișat într-o ținută casual cu blugi simpli și un tricou gri. Din păcate, chipul frumoasei cântărețe pare destul de îngândurat.

Ea a fost surprinsă în timp ce a ajuns cu taxiul alături de copiii ei, Milan, în vârstă de 9 ani, și Sasha, în vârstă de 7 ani. Băiatul vedetei pop, Sasha, a fost văzut în pantaloni roșii strălucitori și cu o vestă neagră în timp ce se îndrepta spre interior, scrie The Daily Mail.

Citește și Ce avere colosală trebuie să împartă Shakira și Pique? Au proprietăți în toate colțurile lumii

Shakira, apariție surprinzătoare pe străzile din Barcelona

Shakira și-a dus copiii la un curs de karate. Foto: colaj Daily Mail/Twitter
Shakira și-a dus copiii la un curs de karate. Foto: colaj Daily Mail/Twitter

Episodul s-a petrecut miercuri, conform sursei citate. Dacă în imaginile din Barcelona, Shakira nu se regăsește într-o ipostază prea fericită, vedeta are un look mult mai vesel într-un clip postat tot săptămâna aceasta pe Instagram.

Ea distribuit un videoclip în care dansează alături de colegii cu care prezintă show-ul Dancing With Myself, Nick Jonas și Liza Koshy. Deși nu a făcut referire la despărțire, trio-ul a putut fi văzut făcând un val mexican, scrie The Daily Mail.

Postările de pe rețelele de socializare vin după ce cântăreața și fostul ei iubit au petrecut weekendul precedent împreună în Cehia alături de fiii lor. Ei au mers la Praga, la un meci al unuia dintre cei doi băieţi ai cuplului, dar au stat separat în tribune.

După o relație de 12 ani, Pique și Shakira s-au despărțit după ce cântăreața l-ar fi prins pe fotbalist cu o amantă. Fundașul lui Barcelona și-ar fi înșelat partenera cu o tânără în vârstă de doar 20 de ani. Despărțirea a fost confirmată întrun comunicat emis duminică, 5 iunie.

„Din nefericire, confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră principală, cerem respectarea vieții private a acestora.", au spus Pique și Shakira într-un comunicat.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net