Shakira și Pique, răsturnare de situație! Ce acord secret ar fi avut cei doi

Ultima actualizare:

Continuă să curgă informațiile surprinzătoare, după ce Shakira și Pique au anunțat că se despart. Un jurnalist spaniol oferă dezvăluiri inedite din relația celor două vedete. Cuplul se pare că avea o înțelegere secretă, iar despărțirea nu are legătură cu „infidelitatea în cazul lor”.

Celebra cântăreță a emis, pe 4 iunie 2022, un scurt comunicat, în care anunța despărțirea de fotbalistul Barcelonei, după ce presa din Spania a susținut că acesta ar fi înșelat-o. Dar lucrurile se pare ca nu stau chiar atât de simplu. 

„O persoană foarte, foarte apropiată de Pique m-a asigurat că nu este vorba despre infidelitate în cazul lor. Despărțirea a fost o mare surpriză, la fel și comunicatul trimis de Shakira.", a afirmat jurnalistul Jose Antonio Aviles, citat de Marca.

Jurnalistul spaniol susține că în urmă cu 3 ani, pandemia a creat „noi probleme și ceva s-a întâmplat”. Ei bine, se pare că Shakira și Pique ar fi bătut palma atunci să aibă o „relație deschisă" în care fiecare umblă cu cine vrea.

„Acesta a fost momentul-cheie al relației lor. Atunci ei au decis să aibă o relație deschisă. Înțelegerea a fost la modul 'tu faci ce vrei, iar eu fac ce vreau', dar în public o să rămânem un cuplu", a mai afirmat Jose Antonio Aviles.

Shakira și Pique ar fi avut o relație deschisă. „Tu faci ce vrei, iar eu fac ce vreau, dar în public o să rămânem un cuplu"

Dezvăluirile făcute de jurnalistul spaniol sunt tulburătoare. Nimeni nu ar fi anticipat că celebrul cuplu ar putea avea un astfel de acord. Shakira și Gerard Pique au fost împreună 12 ani. Împreună au doi copii, Sasha (7 ani) și Milan (9 ani).

Despărțirea subită i-a luat prin surprindere pe fanii celor doi. Varianta vehiculată până acum a fost cea în care Shakira a decis să-l părăseacă pe Gerard Pique din cauza infidelității acestuia.

Se pare că fundașul lui Barcelona ar fi „călcat strâmb” în urmă cu câteva săptămâni. Noua lui cucerire ar fi o tânără de 20 de ani, care lucrează ca hostess într-un bar din metropola catalană, conform unor surse ale publicației Marca.

Cu siguranță, în zilele următoare vor ieși la suprafață și alte detalii din relația celor doi. Dacă acea înțelelegere a existat, atunci rămâne un mister motivul pentru care Shakira a decis să-l părăsească pe Pique. Între timp, cântăreața se va muta în Miami, într-o casă care valorează 16 milioane de dolari.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net