Un model Playboy oferă detalii incendiare despre infidelitatea lui Pique!

Ultima actualizare:

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după 12 ani împreună, iar acum un model brazilian dezvăluie mesajele deocheate pe care le-a primit de la fotbalist, pe vremea când acesta forma un cuplu cu celebra artistă. 

Despărțirea dintre Gerard Pique și cântăreața Shakira, după 12 ani de relație, a fost cauzată de un scandal cu privire la infidelitatea fotbalistului. Pique a înșelat-o pe faimoasa parteneră cu o studentă, în vârstă de numai 20 de ani. 

Citește și: Cum s-a îndrăgostit Pique de Shakira la o petrecere dată de Nicu Gheară
Iată că tot mai multe detalii au început să iasă la iveală despre aventurile lui Pique din perioada în care era încă într-o relație cu faimoasa Shakira. 

O braziliancă voluptoasă, pe nume Suzy Cortez, 32 de ani, a relatat pentru presa din Spania faptul că Gerard Pique i-a făcut curte de mai multe ori, ba chiar i-a trimis acesteia mai multe mesaje cu tentă indecentă, în care își manifestă admirația pentru trupul ei perfect. 

Suzy Cortez, poreclită Miss Bum Bum datorită posteriorului ei bombat și tonifiat, este și model Playboy și face senzație pe rețelele de socializare cu ipostazele provocatoare în care se fotografiază. 

Citește și: Shakira a ajuns la spital, din cauza infidelităţii lui Pique?

Miss Bum Bum a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Pique și chiar a menționat cum fostul partener al Shakirei îi cerea să-i spună cât măsoară posteriorul ei voluminos. 

Suzy Cortez a declarat că Gerard Pique a făcut chiar și o criză de gelozie când modelul și-a făcut un tatuaj cu numele lui Messi. Modelul a menționat că Pique a fost cel care a contactat-o și a făcut rost de numărul ei de telefon prin intermediul unei cunoștințe comune. 

,,Pique a fost cel care mi-a trimis mesajele. Singurii jucători de la Barcelona care nu mi-au trimis niciodată nimic au fost Messi și Coutinho. Sunt soți grozavi și își respectă foarte mult soțiile. Shakira nu merita asta.

Eram prietenă cu fostul președinte al Barcelonei Sandro Rosell. Când a aflat Pique, i-a cerut numărul meu de telefon și mi-a trimis un mesaj. Când m-am întors în Brazilia, mi-a trimis mesaj direct pe Instagramul meu. Mă întreba când mă voi întoarce în Europa și cât de mare este fundul meu. La un moment dat mi-a spus că este gelos pe omagiile mele aduse lui Messi”, a relatat brazilianca. 

Nu am spus nimic până acum din respect pentru Shakira, dar acum o să vă spun tot mi s-a întâmplat”, a adăugat Miss Bum Bum. 

Anunțul Shakirei și al lui Gerard Pique despre despărțire

Shakira și Gerard Pique au anunțat recent că se despart, după ce au apărut informații cum că fotbalistul a înșelat-o pe mama copiilor săi cu o femeie cu 25 de ani mai tânără. 

Cei doi au dat ieri publicității un comunicat de presă în care au confirmat că au decis să-și spună ,,adio". 

Din nefericire, confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră principală, cerem respectarea vieții private a acestora.", se arată în comunicat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net