Shakira și Pique, povestea de iubire dintre cei doi, în imagini

Alte două vedete care păreau predestinate să îmbătrânească împreună au ajuns să se despartă! Shakira și fotbalistul Pique au decis să spună capăt relației pe care o au de 12 ani, la începutul lunii iunie. Povestea lor de dragoste a fost marcată de multe controverse și, nu doar o dată, Pique a fost acuzat de infidelitate. 

Shakira și Pique s-au despărțit după 12 ani de relație
Shakira și Pique s-au despărțit după 12 ani de relație

Zvonurile privind despărțirea lui Pique și a Shakirei circulau de mult timp în presa intenațională și iată că au fost confirmate de către cuplu, la începutul lunii iunie. Shakira a făcut public un comunicat prin care solicită discreție din partea mass-media și subliniază că cei mai importanți pentru ei sunt cei doi copii pe care îi au împreună. 

Citește și: Cine este noua iubită a lui Pique? Are doar 20 de ani 

Cum s-au cunoscut Shakira și Pique

Shakira și Pique s-au întâlnit pentru prima dată în urmă cu mai bine de 12 ani datorită unui alt fotbalist renumit: Cesc Fabregas. Acesta a insistat ca Shakira să îl întâlnească pe Pique, considerând că între ei ar putea să se lege mai mult decât o simplă prietenie.

Artista și fotbalistul Barcelonei s-au văzut și se pare că a fost dragoste la prima vederee. După filmarea pentru „Waka Waka", imnul Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud, povestea de iubire dintre ei a început în mod oficial. 

Vezi și: Un model Playboy oferă detalii incendiare despre infidelitatea lui Pique

Shakira și Pique au doi copii împreună

Diferența de vârstă de 10 ani nu a fost un imediment în calea iubirii lor. Shakira și Pique au doi copii împreună: Milan, născut în anul 2013 și Sasha, care a venit pe lume în anul 2015. Cuplul a declarat public că a luat în considerare binele copiilor atunci când a decis să pună capăt relației. 

Potrivit presei spaniole, Shakira nu mai dorește să locuiască în Barcelona și plănuiește să se mute în altă parte alături de cei doi copiii. Chestiunea nu va fi atât de simplu de realizat. Deși cei doi nu sunt căsătoriți, tot vor trebui să ajungă asupra unui acord privind custodia copiilor. 

„Artista nu vrea să continue să stea la Barcelona. Nu are prieteni sau rude acolo, în afară de cei din partea lui Pique. Mai mult de atât, Fiscul este pe urmele ei de câțiva ani, așa că Shakira a decis să se mute în altă țară. Împreună cu copiii ei, bineînțeles", scriu publicațiile spaniole. 

De ce au ales să nu se căsătorească

Deși au fost împreună timp de 12 ani, Shakira și Pique nu au devenit oficial soț și soție și au ezitat să se căsătorească.

Motivul pentru care artista a refuzat să îmbrace rochia de mireasă a fost dezvăluit chiar de către ea, în cadrul unui recent. Solista mărturisea că ideea de căsătorie o sperie. În plus, își dorea ca relația cu Pique să fie una aflată sub semnul misterului! 

„Ideea de căsătorie mă sperie. Nu vreau să înceteze să mă vadă drept iubita lui. Este precum acel fruct interzis, prefer să îl mențin atent și să creadă că totul este posibil în funcție de comportamentul său”, declara Shakira. 

Povestea de iubire s-a încheiat după 12 ai 

Shakira și Pique au decis să se despartă după 12 ani în care relația lor a fost de mai multe ori centrul controverselor.

S-a vehiculat că Pique nu a fost tocmai cel mai fidel iubit și nici Shakira cea mai înțelegătoare dintre partenere de viață. Iată doar o parte dintre zvonurile care au circulat referitor la ei, de-a lungul timpului. 

Controversele relației celor doi 

Shakira a descoperit că Pique îi era infidel, după ce ar fi angajat o firmă de detectivi care să fie pe urmele iubitului ei 24 de ore din 24, conform publicației Marca. Astfel, artista a descoperit că bărbatul pe care îl iubește se întâlnește, în taină, cu cea care se presupune că îi este amantă.

În plus, se pare că Shakira a intrat în posesia unor fotografii în care Pique apare în ipostaze intime alături de tânără, dar artista a decis să nu le facă publice. Se zvonește că noua iubită a lui Pique este o domnișoară de doar 20 de ani, care lucrează într-un bar.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net