Mihai Onilă și viitoarea lui soție sunt topiți unul după celălalt: "Vorbim despre o iubire extrem de adâncă"

Ultima actualizare:

    Mihai Onilă și viitoarea lui soțiefoto: arhivă personală
Mihai Onilă și viitoarea lui soțiefoto: arhivă personală

Mihai Onilă (50 de ani) este îndrăgostit până peste cap de iubita și partenera sa de viață, Laura Drăgan. Mihai Onilă și-a refăcut viața în Belgia cu o româncă, tot de profesie terapeut, ca și el, și deja sunt împreună de mai bine de un an. Cum se răsfață ei și ce declarații de dragoste își fac, aflați imediat.

Nu doar că s-au răsfățat relaxat de minune zilele trecute într-un ciubăr, dar au și imortalizat momentul, și au făcut și declarații despre iubirea lor, la Exclusiv VIP, emisiunea lui Cristi Brancu.

“Iubirea noastră vine din lumea sufletului, unde există admirație, atenție și toate lucrurile frumoase… Prin măsurători și inclusiv meditație, am înțeles că în altă viață am fost fiul ei. Am înțeles că am iubit-o și ca mamă și acum o iubesc și ca femeie. Vorbim despre o iubire extrem de adâncă, extrem de frumoasă!”, a spus Mihai Onilă în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.


    Au pus împreună provizii pentru iarnăfoto: Facebook
Au pus împreună provizii pentru iarnăfoto: Facebook

Visează la o lună de miere în Egipt

“Ce iubesc la Mihai? Totul! Dar pot să spun că cel mai mult sufletul, că de acolo pornește, de fapt, totul!”, a răspuns și Laura Drăgan la întrebare. Artistul chiar îi predă cursuri iubitei sale și atunci când nu sunt preocupați de terapii și job-ul care i-a unit, amândoi sunt preocupați de bucătărie. Le place să gătească, fac împreună tot felul de plăcinte și alte nebunii dar s-au ocupat să pună și proviziile pentru iarnă, așa că s-au încumetat să facă și gem de prune împreună. Laura se simte iubită și împlinită și dacă tot a fost cerută în căsătorie de artist visează la o lună de miere în Egipt. “Am fost cerută într-un mod foarte simplu și haios, în pat!”, a mai ținut să precizeze viitoarea soție a lui Mihai Onilă.


    Mihai Onilă și Laura sunt împreună de un anfoto: Facebook
Mihai Onilă și Laura sunt împreună de un anfoto: Facebook

Laura Drăgan este extrem de îndrăgostit de Mihai Onilă, pe care îl consideră jumătatea ei perfectă! În funcție de stările pe care le are, ea postează diverse mesaje pe Facebook.

“Azi curg ca un rău. Azi simt să scriu să las cuvintele să curgă, să fiu în interiorul meu și să las dincolo de cuvinte, vibrație sau sunete, să mă scurg lin în universul meu. Acolo sunt EU, acolo am tot ce e necesar, e o bibliotecă unde pot accesa tot ce vreau atâta timp cât sunt conștientă de ceea ce am în bibliotecă. În exteriorul meu sunt doar extensiile mele, sunt lecțiile mele învățate și neînvățate. Pentru a le conștientiza și învăța avem nevoie să ne accesăm pe noi în universul nostru interior pentru a găsi cartea potrivită de pe raftul corect al propriei noastre biblioteci de cunoaștere. Astăzi sunt propriul meu observator, îmi place să mă observ să las ca divinitatea să curgă prin mine, să mă privesc din interior spre exterior, să las cuvintele, emoțiile, trăirile să îmi capteze toate celulele corpului, sunt ca apa unui râu care curge printre pietre și mușchi de pământ, hidratand copacii însetați de iubire și de soare, cum se hidratează din apa propriului EU, sunt una cu natura, sunt una cu divinitatea. Lasă-te să curgi în liniștea interioară fără să te impui să fi ceea ce ești deja...scânteie divină într-un trup uman”, a fost mesajul postat la un moment dat pe rețetele de socializare, de Laura.

Citește și:

Mihai Onilă a regăsit iubirea în Belgia, după moartea fiicei și divorț: «M-am îndrăgostit brusc»

EXCLUSIV Mihai Onilă, interviu de suflet despre viața în Belgia, noua lui afacere și planurile pe care le are cu trupa AXXA

image
image
image
image
image
image
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg
monica si ramona gabor jpg
banner rona hartner png