Mihai Onilă a regăsit iubirea în Belgia, după moartea fiicei și divorț: «M-am îndrăgostit brusc»

Ultima actualizare:

    Mihai și Laura sunt împreună de un an
Mihai și Laura sunt împreună de un an

Mihai Onilă (50 ani) duce o viaţă liniştită în Belgia, acolo unde şi-a refăcut complet viaţa, după despărţirea de fosta soţie şi după pierderea fiicei lor de 10 ani, Ioana Emily Hope. Artistul este terapeut şi, prin prisma meseriei sale, şi-a găsit acolo şi actuala parteneră de viaţă.

Mihai Onilă şi Laura formează un cuplu de un an şi le este bine împreună. Românca practică acelaşi job ca şi Mihai, terapeut. Cei doi îşi doresc o familie frumoasă, să îşi deschidă împreună un cabinet de terapie, dar şi, de ce nu, un copil.


    Artistul, alături de regretata sa fiică
Artistul, alături de regretata sa fiică

Onilă a povestit despre noua lui viaţă, dar şi despre fiica lui pe care a pierdut-o acum 4 ani din cauza unei boli nemiloase. Fostul membru al trupei Axxa şi-a deschis sufletul pentru Cristi Brancu şi i-a povestit la Exclusiv VIP despre noua lui relaţie şi cum s-a vindecat de tragedia vieţii lui. 

«Lucrăm şi la un copil, pentru că ne dorim»


    Mihai Onilă și iubita lui sunt amândoi terapeuțiFoto: Facebook
Mihai Onilă și iubita lui sunt amândoi terapeuțiFoto: Facebook

“Am o relaţie frumoasă cu Laura. Este şi ea româncă, e partenera mea de viaţă. Laura este la fel ca şi mine, terapeut. Aşa ne-am şi cunoscut, prin cursurile pe care le predau eu, de Reiki. Împreună am lucrat fără nici un fel de gânduri sau alte legături, până în momentul în care ea mi-a cerut o şansă, din acel moment m-am îndrăgostit brusc, fără să-mi dau seama. Am intrat într-o relaţie cu paşi mărunţi. Am împlinit deja un an de când suntem împreună. Timpul zboară, eu sunt foarte fericit. Şi, din momentul în care m-am vindecat pe mine, am înţeles cum să devin şi bogat, şi fericit, şi împăcat cu trecutul şi totul funcţionează aproape perfect... Ne armonizăm, ne reechilibrăm, încercăm fiecare să aducem aportul nostru energetic în relaţie, astfel încât împreună să fim unul!”, s-a confesat Mihai Onilă.

Mihai Onilă a divorțat în pandemie


    Relația cu prima soție nu a rezistat după pierderea fiicei
Relația cu prima soție nu a rezistat după pierderea fiicei

Citește și: Mihai Onilă, mesaj șocant: «Relația cu soția mea s-a încheiat». Și-a pierdut fetița și căsnicia

Întrebat de Cristi Brancu unde se vede cu noua relaţie în viitor, Mihai Onilă a răspuns cu sinceritatea care îl caracterizează: “În propria noastră casă, în propria noastră clinică de terapii complementare şi probabil într-o bunăstare pe care deja o avem. Da, lucrăm şi la un copil, pentru că ne dorim foarte mult acest lucru!”.

«Am învăţat să mă vindec pe mine»

De asemenea, Mihai Onilă a atins la Exclusiv VIP şi un subiect sensibil din viaţa lui, drama pierderii fiicei sale. Artistul a povestit că rana din suflet, provocată de acest trist eveniment, i s-a vindecat sau e pe cale să o facă.

Citește și: EXCLUSIV Mihai Onilă, interviu de suflet despre viața în Belgia, noua lui afacere și planurile pe care le are cu trupa AXXA

“În primul rând am învăţat să mă vindec pe mine, ca după aceea să pot deveni ghidul celorlalţi. Vindecător înseamnă că eşti un ghid, nu că vindeci pe nimeni şi atunci totul a luat o întorsătură benefică, m-a construit înapoi. Eu am 50 de ani, dar mă simt ca un bărbat de 21 de ani. Şi fizic, şi energetic.” 

«Comunicarea nu mai e în cuvinte, e în stări!»

Întrebat dacă fiica lui a mai comunicat cu el, din viaţa de dincolo, Mihai Onilă a povestit şi că, în continuare, între el şi fetiţă mai există comunicare.


    Trupa Axxa a avut mare succes la tineri
Trupa Axxa a avut mare succes la tineri

“Dar comunicarea, vezi tu, nu mai este în cuvinte, e în stări. Când ea ştie şi simte că sunt fericit şi ea este fericită! Genul ăsta de experienţă se poate manifesta oricând – să-i poţi simţi spiritul lângă tine. La două zile după ce a plecat, stăteam în cadă şi plângeam. Ea a venit lângă mine, am simţit toată prezenţa ei lângă mine şi m-a întrebat: «Tata, tu simţi că nu mai sufăr?». «Da, simt că nu mai suferi! Simt că acum eşti fără nici un fel de problemă!». «Simţi că nu mai am nici un fel de durere?». «Da, tată, simt!». «Şi atunci de ce joci rolul rănitului, al celui care suferă, al suferindului, când eu sunt bine!». Mi-am dat două palme peste faţă şi am zis: «Sunt un nebun! Ce fac?» A reuşit să mă scoată din suferinţa maximă şi să mă pună pe drumul meu, de om care are o misiune aici pe pământ. Chiar asta s-a întâmplat!”, a povestit Mihai Onilă în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net