EXCLUSIV Declaraţii sfâşietoare ale lui Mihai Onilă, după ce şi-a pierdut fiica

Ultima actualizare:

    Mihai Onilă (dreapta), împreună cu soţia (mijloc) şi fiica lor (stânga) foto: arhiva personală
Mihai Onilă (dreapta), împreună cu soţia (mijloc) şi fiica lor (stânga) foto: arhiva personală

Durere fără margini în familia lui Mihai Onilă, fostul solist al trupei Axxa. Fetiţa lui în vârstă de 10 ani, Ioana Emily Hope, a pierdut lupta cu viaţa în noaptea de miercuri spre joi (24 noiembrie), din cauza unei forme rare de cancer pe creier.

Numai în locul lui Mihai Onilă să nu fii. Fostul component al trupei Axxa trece prin momente cumplite, după ce şi-a pierdut unicul copil, joi dimineaţa.

Micuţa Emily Hope a fost diagnosticată cu o formă de cancer în centrul creierului, în luna mai a acestui an. Din nefericire, medicii nu au putut să o salveze. Devastat de durere, Mihai Onilă a oferit declaraţii în exclusivitate pentru Click!

Bărbatul a mărturisit că medicii din Belgia nu au putut face nimic pentru cea mică, iar mai mult de 6 luni nu i-au dat de trăit.

''În 26 mai, am observat la locul de joacă din curtea şcolii, înainte să o ia maică-sa de acolo, că e ceva ciudat cu mâna şi puciorul ei stâng. Piciorul era puţin şontâc (n.r.  şchiopăta), iar degetele de la mâna stângă erau strânse. La spital au pus-o la RMN şi au internat-o. A doua zi când m-am văzut cu doctorul mi-a zis direct: Fata ta în maxim 6 luni, la forma de cancer din centrul creierului pe care l-am descoperit, moare'', a dezvăluit Mihai Onilă.


    În urmă cu doi ani, micuţa era o fire veselă foto: arhiva personală
În urmă cu doi ani, micuţa era o fire veselă foto: arhiva personală

Deşi cadrele medicale i-au recomandat ca fata să facă chimioterapie, fostul artist a refuzat: "Ne-au prezentat chimioterapie şi radioterapie, pe care le-am refuzat, nu o ajutau cu nimic. Am ţinut-o acasă, până miercuri noapte, la ora 3, când a respirat din ce în ce mai greu. Am chemat Salvarea, în 4 minute a ajuns la noi. Au resuscitat-o, au luat-o la spital, însă orice efort al lor a fost zadarnic''.

''A fost un înger, niciodată nu ne-a supărat cu ceva şi aşa va rămâne pentru totdeauna în sufletele noastre'', a mai completat Mihai, cu durere în suflet.

Vestea tragică a fost făcută de unchiul fetiţei, fratele lui Mihai Onilă, pe pagina personală de Facebook, miercuri spre joi.

“Ieri, la ora 3.00, ne-a părăsit un înger în vârstă de 10 ani. Numele ei era Ioana Emily Hope, mepoțica mea, fiica fratelui meu Mihai. A avut o tumoare pe creier netratabilă… Pentru cine are legătură cu el, îl cunoaște personal sau nu, acum are cea mai mare nevoie de oameni care ar putea să facă o mică diferență. Drum bun, sufletul meu de îngeraș”, a fost mesajul scris de Gabi Onilă pe rețeaua socială.

Mihai Onilă a făcut o schimbare în carieră și în viață. A renunțat la trupa AXXA și acum se ocupă de un alt domeniu, cel spiritual, care l-a adus mai aproape de Dumnezeu, după cum spunea chiar el. S-a făcut vindecător. Muzica nu este o dragoste pierdută, dar a trecut pe un plan secund. Mihai, soția lui și fiica lor s-au mutat de ceva vreme în Belgia, acolo unde s-a și întâmplat nenorocirea.

image
image
image
image
image
image
banner america express png
banner dorel vișan png
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg