Se reunește trupa Axxa, după 20 de ani? Dinu Maxer: „Eu am lăsat medicina pentru asta!”

#Exclusiv Click!

20 de de ani a trecut de când băieții de la trupa Axxa făceau furori pee scenele muzicale de la noi, iar fanele erau, pur și simplu, isterizate la concertele lor. Dinu Maxer a dezvăluit că anul 2023 ar putea aduce și reunirea trupei, mai ales că băieții nu ar spune nu unei astfel de provocări. Se poartă, deja, negocieri intense în acest sens între membrii trupei.

Trupa AXXA a făcut furori, pe vremuri!
Trupa AXXA a făcut furori, pe vremuri!

Pare greu de crezut ca trupa Axxa s-ar mai putea reuni vreodată. Niciunul din foștii membri nu ar spune, însă, „nu” în acest moment unei posibile reuniri.

Dinu Maxer ne-a dezăluit chiar că poartă negocieri intense, în acest sens, cu ceilalți trei colegi, Adrian Filip, Sorin Raia și Mihai Onilă.

Trupa s-a destrămat în 2004, atunci când fiecare membru a luat-o pe un alt drum. Doar Adrian Filip si Dinu Maxer au mai ramas să activeze in lumea muzicii, ceilații doi reorientându-se către alte domenii.

Dinu Maxer: „Îmi doresc să revin pe scenă!"

Eu, ca artist, îmi doresc să revin pe scenă. Doar pentru asta am lăsat medicina, nu?! Încercăm să reunim Axxa, dar e foarte greu pentru că Mihai e în Belgia.

Dar, noi încercăm, ce-i drept. Merge cam greu. Deocamdată există un grup de Whatsapp și se vorbesc chestii interesante . Sunt niște idei foarte bune și dacă o să le și materializăm probabil o să vă placă.”, a declarat Dinu Maxer, pentru Click!.

Deea Maxer: „Axxa a divorțat acum mulți ani! Au grup pe Whatsapp!”

Deea Maxer își susține și ea soțul să revină pe scenă cu Axxa, mai ales că băieții poartă discuții ore întregi pe grupul lor de Whatsapp.

Îți zic eu tot, ei au grup pe Whatsapp! Acum toa lumea se reunește. La ziua lui Dinu, în noiembrie a fost și Sorin din trupa Axxa. Pun ei la cale chestii, acum dacă o să le și iasă sau nu, să vedem.

Axxa a divorțat acum mulți ani, în 2001. Acum, după 20 de ani să se mai împace careva eu nu cred că mai sunt șanse, dar mai știi?! Poate formula Axxa să ne surprindă, cine știe?!”, a dezvăluit Deea Maxer, pentru Click!.

Până la mult-așteptata reunire a trupei care a făcut furori în anii 2000, Dinu se pregătește să revină pe scenă în cadrul unui nou proiect, de data aceasta internațional.

Îmi doresc foarte mult să mă reîntorc pe scenă. Am deja au proiect internațional, unde sunt și interpret și pianist. Nu pot să dau mai multe detalii, dar sunt convins că acest priect va avea un ecou nu doar în România, dar și în Europa”, ne-a mai spus Dinu.

Ce s-a ales de foștii membrii ai trupei?

Trupa AXXA a luat ființă în anul 1999 și a fost formată, inițial, din Mihai Onilă, Dinu Maxer, Adrian Filip și Sorin Raia. În anul 2004 însă, Dinu Maxer a decis să părăsească formația care l-a lansat, iar Gabi Onilă i-a luat locul în trupă. În prezent, toți băieții din trupă au devenit cu familiști convinși.

Mihai Onilă s-a remarcat în ultimii ani ca vindecator, cel având capacități paranormale. În 2014, acesta s-a mutat în Belgia și susține că ar fi „al patrulea mag”, oamenii apelând deseori la el pentru a ii ajuta sa scape de problemele pe care le poarta cu ei din viețile anterioare.

Mihai Onilă, în vârstă de 50 de ani, fostul membru al trupei Axxa, a divorțat în pandemie de soția lui, însă la scurt timp și-a refăcut viața alături de Laura, iar acum este mai fericit ca niciodată.

Cei doi locuiesc în Belgia, sunt terapeuți și își doresc foarte tare un copil. În 2016, Mihai Onilă a trăit drama vieții lui. Fiica lui, Ioana Emily Hope (10 ani) a încetat din viață, după ce s-a luptat cu o boală incurabilă, timp de 6 luni.

În 2008, Adrian Filip și-a făcut propriul studio de producție, în București, iar din anul 2010 cântă pop-rock în trupa Cazino.

Dinu Maxer este însurat cu Deea și are doi copii, Maysa și Andreas, băiatul călcându-i pe urme în domeniul muzical.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
cub horoscop bani
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
cub Otniela png
cub alina pușcău png
cub claudia pavel cream png
cub ionuț Iftimoaie png
cub smiley png