Dinu și Deea Maxer s-au despărțit! Apropiații îi dau de gol! Uite care este motivul

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dinu (49 de ani) și Andreea Maxer (33 de ani) au ales să meargă pe drumuri separate după aproape două decenii de conviețuit împreună! Chiar dacă au doi copii frumoși: pe Andreas (11 ani) și pe Maysa (de 3 ani), acest lucru nu i-a împiedicat să decidă să se despartă oficial. Unul dintre apropiații celor doi a declarat, în exclusivitate pentru Click!, că Deea şi Dinu ajunseseră să aibă o relație mai mult ca frații în ultima vreme, deoarece focul iubirii pasionale s-ar fi stins.

Primăvara vine cu un divorț răsunător și surprinzător în showbiz-ul românesc! Andreea și Dinu Maxer au ales să pună punct mariajului lor, după 14 ani de când și-au jurat iubire veșnică! Atât el cât și fosta lui parteneră de viață au publicat marţi (28 martie) la prânz, un mesaj pe conturile lor de pe reţelele sociale în care își anunțau public seprarea definitivă.

„Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând, piloți! Mulțumesc, Dinu!”, a scris Deea Maxer, pe contul ei de Facebook.

De asemenea, cântăreața a completat mesajul cu o rugăminte adresată tuturor. „Voi ne știți viața ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și totodată ne dorim să respectați acest moment din viață noastră. Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea și Dinu Maxer”, a scris Deea Maxer pe contul său de Facebook. Același mesaj a fost publicat și de Dinu pe conturile sale de pe rețelele sociale.

Motivul divorțului

Surse din anturajul celor doi au dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, că între Dinu și Deea Maxer nu există o a treia persoană, ci separarea s-a produs din cauza faptului că relația lor amoroasă se deteriorase în ultima perioadă destul de mult.

„S-a consumat tot ce a fost între ei doi și amândoi se simțeau ca frații. Atâta tot! Amândoi au încercat să salveze căsătoria, câteva luni, dar nu au mai putut, degeaba! Nu are nici Dinu, nici Deea pe altcineva. Clar nu a fost ăsta motivul”, a povestit, pentru Click!, un apropiat al celor doi.

Până de curând, Deea și Dinu Maxer erau peste tot împreună

Vestea acestei despărţiri e cu atât mai şocantă cu cât cei doi protagoniști erau mai tot timpul împreună. Așadar nimic nu prevestea separarea lor. Ba sunt mulți cei care au jurat la aflarea acestei știri că totul ar fi o glumă. Mai ales că, până în ultima clipă, Deea și Dinu s-au afișat în spațiul public emanând fericire și bunăstare! Anul trecut, în luna august, Dinu și Deea au sărbătorit și nunta de fildeș, la malul mării, acolo unde s-au și căsătorit. Însă, chiar și așa, pe lângă faptul că doreau să păstreze o aparență că totul este bine, Dinu ne vorbea subtil despre unele probleme din cuplul lor care se pare că existau de ceva vreme.

Astă vară au încercat să își salveze relația cu o vacanță romantică: „Copiii te îndepărtează uneori”

„Copiii te îndepărtează, uneori, ca și cuplu! Nu mai aveam timp și pentru noi, din cauza lor. În ceea ce mă privește, am trecut cu bine de criza bărbatului de 40 de ani, că bat spre 50 de ani. Îmi reproșez totuși că niciodată nu i-am adus flori Deei. Nu înțelegeam de ce trebuie să-i aduc flori! Cu timpul, am devenit mai romantic. Acum vream să ne luam o săptămână numai pentru noi, lăsăm copii cu părinții și plecăm! Acum pot să spun că m-am reîndrăgostit de Deea, văd cu alți ochi mariajul nostru!”, ne mărturisea Dinu Maxer.

image
image
image
image
image
image
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net