Dinu Maxer, la medic cu fiul Andreas! Ce s-a întâmplat? „E ceva genetic!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dinu Maxer se poate mândri cu un fiu care-i calcă pe urme. Maxer e un tată dedicat, care nu-și scapă din ochi băiatul, care va deveni, se pare, cântăreț, la fel ca el. Până una alta, artistul, fost licențiat în medicină, a fost surprins la prima oră a dimineții, mergând cu Andreas de mână la medicul stomatolog, semn că puștiul are ceva probleme de mic cu dantura.

Deea și Dinu Maxer au împreună doi copii, pe Andreas, care pe 22 februarie împlinește 11 ani și pe micuța Maysa, în vârstă de doar trei anișori. Dacă Deea stă mai mult cu Maysa, aceasta fiind mai micuță, Dinu nu-l scapă nici el din ochi nicio secundă pe Andreas, mai ales că acesta îi și calcă pe urme și va deveni, se pare, un muzician talentat.

Dinu face lecții la pian cu Andreas, cântărețul fiind adeptul unei educații de tip mai spartan. Absolvent la Facultății de Medicină, Dinu are grijă ca micuții săi să aibă o sănătate de fier.

Zilele acestea, Dinu a fost surprins de paparazii Click!, îndreptându-se abătut și preocupat, la prima oră, împreună cu micuțul Andreas, către o clinică de stomatologie din zona Băneasa. Andreas nu părea, însă, să fie deloc înfricoșat de vizita la dentist, semn că problemele nu sunt totuși foarte mari.

Andreas Maxer, în vizită la stomatolog
Andreas Maxer, în vizită la stomatolog

„Are un incisiv lipsă din naștere!”

Contactat de Click!, Dinu Maxer a dezvăluit care a fost motivul vizitei de urgență cu copilul la stomatolog.

Deocamdată am fost doar la un consult. Andreas are genetic un incisiv lipsă, în partea de sus stânga și, din cauza asta, evident dinții lui sunt distanțați. Îi va trebui un aparat dentar ca să apropiem dinții acum în copilărie, ca să nu fie prea târziu după aceea de intervenit. O să-i punem un aparat din acela transparent, așa a ales el, ca să nu se vadă”, a declarat Dinu Maxer, în exclusivitate pentru Click!

Andreas a stat, însă, foarte cuminte pe scaunul de „tortură” al stomatologului și s-a arătat încântat să poarte un aparat dentar, cu condiția ca acesta să fie unul transparent, invizibil deci.

Fabricat dintr-un material revoluționar, extrem de rezistent la pete, tratamentul este foarte prietenos. Nu are brackeți sau sârme, deci adio iritații, gingii inflamate și durere.

Gutierele vor fi personalizate pentru dantura purtătorului, fiind confortabile. Mulți pacienți care au optat pentru această tehnologie ne-au mărturisit că au existat momente în care au uitat, pur și simplu, că poartă aparat dentar!”, a declarat Raluca Pascu, medic primar stomatolog și fondator al unei clinici dentare.

Am putut sesiza că dinții lui Andreas nu sunt chiar perfect aliniați. Din fericire, pentru că discutăm doar despre o înghesuire dentară ușoară, ea va fi foarte simplu de rezolvat cu ajutorul unui aparat dentar! Indiferent de vârstă, aceasta rămâne soluția potrivită și sigură de îndreptare a danturii”, a explicat Alexandra Preda, medic specialist în ortodonție.

Dacă va purta aparatul dentar cu consecvență, Andreas Maxer ar putea avea o dantură de invidiat în viitor, mai ales că micuțul vrea să se facă și cântăreț și să facă furori pe scenă, mai ceva ca tatăl lui în tinerețe.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner biserica gigi becali png
banner laurențiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net