Deea Maxer, de urgență pe masa medicului estetician

#Exclusiv Click!

Deea Maxer a ajuns pe mâna medicilor esteticieni cu probleme. Soția lui Dinu Maxer și-a dorit o augmentare și o conturare a buzelor, însă odată ajunsă la medic, a aflat că are probleme. Acidul hialuronic a migrat, în urma unor injectări nereușite, făcute în urmă cu cinci ani.

Deea Maxer, pe masa medicului estetician

Deea, frumoasa soție a lui Dinu Maxer, a avut parte de mari surprize când a decis că a venit vremea să-și mai facă câteva retușuri la cabinetul medicului estetician. Deea a fost nevoită să-și topească acidul hialuronic din buze, după ce cu ani în urmă a suferit câteva proceduri de injectare, făcute însă total neprofesionist.

Deea Maxer a rămas surprinsă atunci când medicul estetician a anunțat-o că nu își poate realiza noile proceduri dorite, de augmentare și de conturare a buzelor, din cauza problemelor pe care le avea dela injectările anterioare.

Deea a suferit, în trecut, mai multe injectări cu acid hialuronic la nivelul buzelor, însă acestea au lăsat urme inestetice și chiar dureroase pentru soția lui Dinu Maxer.

Am venit pentru pentru conturare și mărire buze la clinică, iar mare mi-a fost surprinderea când domnul doctor Omar Wahba m-a refuzat! Mi-a zis că am acidul migrat de la ultimele intervenții facute incorect în urmă cu 5 ani și că trebuie făcută mai întâi o topire. Apoi, urmează perioada de videcare și de abia după aceea intervenția nouă.

M-am lăsat cu încredere pe mâna lui pentru că îl cunosc de mai bine de 15 ani. Domnul doctor Omar Wahba este chiar fostul meu coleg de liceu, iar acum este Specialist în Chirurgie Plastică, Estetică Facială și abordează cu naturalețe fiecare procedură. Am făcut intervenția pe premisa «nimic exagerat».”, a declarat Deea Maxer, în exclusivitate pentru Click!

Prin urmare, Deea a avut ceva de îndurat până când a ajuns să aibă buzele mult dorite. Înainte de operația de augmentare și conturare, Deei i-a fost topit vechiul acid din buze.

Deea Maxer: „Acidul hialuronic a migrat și a trebuit topit!”

Pacientele vin des în clinică pentru «a repara» proceduri făcute în grabă de persoane fără pregătire în domeniu sau cu acid nepotrivit zonei de injectare. Aceste proceduri minim invazive trebuie realizate în mod exclusiv de către medicul specialist în chirurgie plastică și estetică, respectiv medicul dermatolog.

Așadar, în momentul în care acidul hialuronic a migrat sau s-a deshidratat și a creat granuloame inestetice, ce pot provoca uneori și durere, pacienta trebuie să treacă prin procedura de topire cu hialuronidază ( substanță care topește acidul hialuronic).

Apoi, urmează o perioadă variabilă de 4-6 săptămâni de vindecare a țesuturilor și, ca ultim pas, o nouă procedură corectă de augumentare buze, încât pacienta să se bucure de un rezultat în armonie cu chipul ei, cât mai natural.

Acesta a fost și cazul Deei, care era nerăbdătoare să aibă volum în conturul buzelor, însă a înțeles etapele corecte. adar, am făcut procedura de topire, iar mai apoi augumentarea pe care și-o dorea”, a declarat Omar Wahba, medic specialist în chirurgie plastică și estetică, pentru Click!.

 Dinu Maxer a suferit o blefaroplastie!

Dacă soția sa și-a augmentat buzele pentru mai mult volum, Dinu a fost și el corupt de Deea să-și facă o serie de intervenții de ordin estetic, la același medic. Solistul a plătit 2.000 de euro pe trei operații, ce au vizat înlăturarea excesului de piele de pe pleoape, dar și a cearcănelor din jurul ochilor.

Am făcut o blefaroplastie, mi-am ajustat pleopele, cercănele, puțin botox în frunte și puțin acid hialuronic.

Ca bărbat să te lauzi cu operațiile estetice, nu prea e ok. Dar eu unul atunci când mă uit în oglindă și văd diferența, și îl văd pe Dinu de acum 10 ani, trebuie să recunosc că-i sfătuiesc și pe ceilalți să facă aceste intervenții, a declarat Dinu Maxer, pentru Click!.

Dinu Maxer s-a arătat, însă, din cale afară de satisfăcut de rezultatele intervențiilor suferite și promite că în câțiva ani să revină la estetician și pentru un semi-lifting la nivelul bărbiei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net