La ce vârstă și cu cine a făcut Deea Maxer amor, prima dată. Declarații savuroase: „Am ținut ochii închiși”

De-a lungul celor 14 ani de relație, Deea și Dinu Maxer au închis gurile tuturor răutăcioșilor care nu le dădeau șanse să reziste atât de mult timp împreună. Cei doi artiști au știut întotdeauna cum să țină aprinsă flacăra iubirii între ei, astfel încât totul să meargă așa cum trebuie. 

Pe vremea când s-au cunoscut, Dinu Maxer avea deja experiență cu femeile, mai ales că este și mult mai matur decât soția lui. Deea era o adolescentă de liceu, neexperimentată, care i-a căzut cu tron artistului datorită frumuseții și feminității sale. 

Cu cine și-a pierdut virginitatea Deea Maxer

Dacă v-ați întrebat vreodată cu cine și la ce vârstă și-a pierdut virginitatea Deea Maxer, vă spunem noi. Cu Dinu Maxer!

Totul se întâmpla pe vremea când Deea avea numai 15 ani. 

„A fost primul meu iubit. I-am avut ca model pe părinții mei. Și tatăl meu a fost primul bărbat din viața mamei. Am ținut ochii închiși”, a mărturisit Deea Maxer, acum ceva timp. 

Mult mai experimentat decât ea, Dinu Maxer a fost cel care a deținut, cel mai probabil, controlul. Artistul venea după o relație cu nimeni alta decât Nicoleta Luciu. Cei doi fuseseră împreună o bună perioadă, așa că toată lumea se aștepta să-i vadă la altar, să facă pasul cel mare. În anul 2005, însă, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. 

Citește și - Ce bine câștigă Deea Maxer la noul serviciu! Ce salariu are și cu ce se ocupă

Motivul despărțirii lor a fost dezvăluit chiar de către Deea Maxer. Aceasta a mărturisit că Nicoleta Luciu își dorea copii, în condițiile în care dorințele lui Dinu Maxer erau altele. La scurt timp după ce s-a despărțit de artist, Nicoleta Luciu și-a îndeplinit marele vis și a devenit mamă pentru prima dată. 

„Când ne-am cunoscut eu cu Dinu, el mi-a zis clar că nu-și dorește copiii și nici căsătorie! Să știi că a avut aceeași discuție și cu fosta! Fosta lui iubită s-a despărțit de el pentru asta. După ce s-a despărțit de el, ea a intrat într-o relație în care a făcut patru copii. Deci femeia își dorea copii!

Mi-a spus că fratele lui a avut accident de tramvai, momentul acela a despărțit familia, părinții lui erau în divorț. Imediat după pierderea fratelui, tatăl lui s-a recăsătorit și a făcut doi copii.

El a crescut în casă cu doi copii. De-aia nu mai voia. Plus și frica lui de a ajunge la divorț, de a pierde un copil. Mama-soacră m-a rugat să nu mai vorbesc despre asta, e un subiect sensibil în familie”, a povestit Deea Maxer la Antena Stars, în urmă cu ceva timp. 

Cum au rezistat Deea și Dinu Maxer atâta timp împreună

Într-o lume în care despărțirile și divorțurile sunt la ordinea zilei în showbiz, Deea și Dinu Maxer au reușit să rămână împreună fără separări. Chiar dacă și în mariajul lor au mai existat tensiuni, au știut cum să le aplaneze întotdeauna.

Acum ceva timp, Dinu Maxer mărturisea că stabilitatea căsniciei lor a fost dată, întotdeauna, de fidelitate.

„Am făcut o geloasă pe Deea mai ales în primii ani de căsnicie. Atunci nu-mi dădeam seama că mai răspundeam unei fete sau alteia, dar și ea suferea. Cred, totuși, că cheia mariajului nostru a fost, până la urmă, fidelitatea. Nu am călcat strâmb nici unul. Au mai fost momente de criză, ca în orice mariaj, mai ales atunci când au venit pe lume copiii. Mi-am dat seama că se adunaseră multe lucruri nespuse între noi! Devenisem ca doi străini, deși stăteam în aceeași casă”, a declarat Dinu Maxer, pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
banner sonia trifan png
banner Anamaria Ferentz png
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net