Deea Maxer s-a transformat într-o bombă sexy! Ce și-a făcut, pe corp, soția lui Dinu Maxer: „Eu într-o altă viață am fost arăboaică!”

#Exclusiv Click!

Deea Maxer a înflorit în ultima perioadă. A slăbit 10 kilograme și, mai nou, și-a tatuat tot coprul. Soția lui Dinu Maxer arată ca o cadână veritabilă, iar trupul ei este împânzit cu inscripții în limba arabă.

Trei tatuaje în serie și-a făcut Deea, fumoasa soție a lui Dinu Maxer. Deea a decis să-și schimbe total look-ul după ce mămicile de pe Internet au făcut-o cu ou și oțet, imediat după nașterea fiicei sale, Maysa.

Deei nu i-au picat deloc bine apostrofările mămicilor care nu conteneau s-o acuze că nu se îngrijește de trupul ei și că luase, după naștere, câteva kilograme bune.

Așa că Deea a luat măsuri drastice. A slăbit 10 kilograme cu ajutorul unor proceduri non-invazive, dar și prin înfometare și acum arată mai ceva ca-n vremurile când dădea din buric, în show-urile de dans oriental.

cub deea maxer png

Ce semnificație au tatuajele? „Au fost cadou de ziua mea!”

Și pentru că este o mare admiratoare a culturii arabe, Deea și-a luat inima în dinți și și-a făcut, recent, și primele trei tatuaje. Toate desenele de pe corpul ei sunt cu inscripții în limba arabă, pe care Deea personal le-a ales.

„Pe mâna stângă am cuvântul scris în arabă inshallah care înseamnă Doamne ajută, sau cu voia lui Dumnezeu. Pe mâna dreaptă am o inimioară și cuvântul alhamdulillah, care înseamnă în arabă recunoscătoare lui Dumnezeu, este un tatuaj făcut în semn de recunoștință.

Tot pe mâna dreaptă, pe antebraț, am un tatuaj mai mare, care reprezintă trei simboluri principale din egiptologia antică și anume semnul ankh al vieții, ochiul lui Horus, care reprezintă feminitatea și puterea femeii de evoluție și de reproducere, am semiluna cu steluță care ar putea fi interpretată ca semnul islamic. Pentru mine, însă, ele reprezintă ghidajul universului asupra mea în viață.

În interiorul semilunei am tatuat cuvântul sabr, care în arabă înseamnă răbdare, anduranță, practic, provocările prin care viața ne trece și trebuie să avem răbdare că totul se va întâmpla la timp așa cum ne dorim.

Mai am câteva frunze, practic o plantă care crește continuu, aceasta mă reprezintă pe mine și dezvoltarea mea, maturizarea mea ca femeie. Am ales cuvintele să le scriu în arabă și simbolurile să fie din Egiptul Antic pentru că eu cred în reîncarnare și consider că, într-o altă viață, eu am trăit undeva într-o țară arabă. Cea mai legată mă simt de Egipt. Mă reprezintă sută la sută, pentru că eu de mulți ani reprezint arta, dansul oriental.

Tatuajele sunt ca un cadou pentru cei 33 de ani, pe care urmează să-i împlinesc în curând”, a declarat Deea Maxer, în exclusivitate, pentru Click !

Deea: „Am pus lacăt pe frigider”

La trei ani de la nașterea fiicei sale, Maysa, Deea a reușit să-și recapete silueta de dansatoare din buric. A slăbit 10 kilograme cu doar o masă pe zi și cu proceduri estetice săptămânale.

Vin la proceduri la clinică cam de două-trei ori pe săptămână, pentru că eu sunt leneșă. Mie nu-mi palce să merg la sală să trag de fiare. Aici mă și relaxez și la mine chiar au dat rezultate procedurile astea pe bază de radiofrecvență.

Am pierdut 10 kilograme, am doar 57 acum și am pierdut și cm în circumferința taliei. Și la coapse se vede. Bine, e adevărat că am pus lacăt pe frigider. Nu mănânc decât o masă pe zi ”, ne-a mai declarat Deea.

Deea Maxer (32 de ani) este căsătorită cu solistul Dinu Maxer de mai bine de 14 ani și au împreună doi copii superbi, Maysa (3 ani) și Andreas (11 ani).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!