Dinu Maxer vrea să își refacă viața după divorț? Apropiații l-au dat de gol!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dinu (46 de ani) și Deea Maxer (33 de ani), au ales să divorțeze la notar, la finalul lunii trecute, după aproape două decenii de iubire petrecută împreună! Cele două vedete acum locuiesc separat, iar fiecare are în grijă câte cu copil. Surse apropiate din anturajul celor doi ne-au declarat în exclusivitate pentru Click! că Dinu nu vrea și nici nu se gândește să își refacă viața personală cu o altă persoană, deoarece acum încearcă să găsească un echilibru în viață.

Dinu şi Deea Maxer au divorţat după 18 ani de relaţie şi 14 ani de căsătorie la finalul lunii trecute. Chiar dacă au împreună doi îngerași...pe Andreas (11 ani) și pe Maysa (de 3 ani) acest lucru nu i-a împiedicat să își spună adio. În ciuda despărțirii lor, cei doi au rămas prieteni buni, ba mai mult sunt chiar și vecini, deoarece locuiesc în același bloc, unul la etajul patru și unul la etajul doi.

Divorțul celor doi nu a venit pe fondul infidelității lor ci din simplul motiv că Deea și Dinu Maxer ajunseseră să trăiască sub același acoperiș, ca doi frați, iar sentimele dintre ei, de iubire, se pare că dispăruseră.

Astfel că, unul dintre apropiații celor doi a dezvăluit recent pentru Click! faptul că după divorțul de Deea, Dinu Maxer nu se gândește, momentan, să își refacă viața personală alături de o altă persoană de sex feminin.

„Momentan Dinu nu vrea să mai audă de vreo femeie, nu dorește să își refacă viața personală. El urmează să lanseze, în perioada următoare, o piesă nouă cum că s-a furat mireasa. El zice că nu este dedicație pentru nimeni cică este doar o simplă coincidență și că o avea pregătită de ceva timp în studio și acum s-a nimerit să o lanseze. Ei chiar s-au despărțit, este pe bune. Dinu a suferit mult după separarea de Deea, dar acum a acceptat ideea divorțului și merge mai departe. El a tras mult să repare căsnicia, dar ea nu a mai vrut. Am înțeles că ea se simțea străină în relație și nu mai avea sentimente”, au declarat surse apropiate pentru Click!

Click! spune

În momentul aflării divorțului, prieteni apropiați din anturajul celor doi, ne vorbeau despre motivele separării lor:

„S-a consumat tot ce a fost între ei doi și amândoi se simțeau ca frații. Atâta tot! Amândoi au încercat să salveze căsătoria, câteva luni, dar nu au mai putut, degeaba! Nu are nici Dinu, nici Deea pe altcineva. Clar nu a fost ăsta motivul”.

Dinu și Deea Maxer și-au anunțat divorțul oficial pe pagina lor de Facebook. Cei doi au făcut o echipă de nota zece, timp de 18 ani, atât acasă, cât și prin deplasări dar și la emisiunile de televiziune de divertisment.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net