Șoc! Deea și Dinu Maxer locuiesc în același bloc și după divorț: „Ea la etajul doi și el la patru!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Încurcate sunt căile în iubire pentru Dinu (49 de ani) și Deea Maxer (33 de ani)! Cei doi au ales să divorțeze însă să nu stea departe unul de celălalt. Asta deoarece surse din anturajul celor două vedete au declarat pentru Click! că cei doi vor locui în același bloc, la etaje diferite, chiar și după ce și-au spus adio!

Ieri, o veste bombă îngheța pentru câteva momente showbiz-ul românesc! Și anume faptul că după 18 ani de iubire, dintre care 14 ani de mariaj, Dinu și Deea Maxer au ales să se despartă fără a oferi prea multe explicații în spațiul public. Apropiații celor doi ne-au declarat, după aflarea veștii, faptul că mariajul lor se răcise în ultima perioadă și ajunseseră să se comporte mai mult ca doi frați decât ca soț și soție. Ba mai mult, prietenii din anturajul lui Dinu și ai Deei Maxer ne-au dezvăluit și faptul că cei doi au ales să divorțeze însă vor sta în același bloc și pe viitor.

„Deea și-a cumpărat un apartament în același bloc unde a stat cu Dinu. Ea locuiește acum la etajul doi și el la etajul patru. Blocul este în Bragadiru.  Au ales să se mute așa pentru că vor să nu le vină greu copiilor, să le fie lor ok. Băiatul stă cu Dinu și Deea cu fata. Locuința pe care a cumpărat-o Deea este cu banii cash, nu a luat nimic pe credit”, au declarat apropiații celor doi pentru Click!

Despărțiți dar împreună

Cei doi au mare grijă de copiii lor: Andreas (11 ani) și Maysa (3 ani). După ce ieri au anunțat că au ales să se despartă, Dinu și Deea au mers împreună la un medic ortodont pentru ca fiul lor să își pună aparat dentar.

„Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând, piloți! Mulțumesc, Dinu! Voi ne știți viața ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație.

Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și totodată ne dorim să respectați acest moment din viață noastră. Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea și Dinu Maxer”, au scris atât Deea cât și Dinu pe pagina lor de Facebook ieri.

Click! spune

Dinu și Deea Maxer s-au susținut reciproc în tot ceea ce au făcut, de când s-au întâlnit până în prezent. Tot timpul erau împreună, atât în emisiunile de televiziune, proiecte de afaceri sau în vacanțele lor.

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
image
actualitate.net
image
actualitate.net