Cu ce bărbat și-a petrecut Deea Maxer sărbătorile. Cum a reacționat Dinu Maxer: „Acum sunt în perioada de acceptare”

Ultima actualizare:

Acesta este primul an, după aproape două decenii, în care Dinu și Deea Maxer își petrec sărbătorile separați. Foarte multă lume se întreabă cu cine sărbătorește Deea Maxer anul acesta Paștele, mai ales că au apărut zvonuri potrivit cărora și-ar fi refăcut viața amoroasă.

Deea Maxer nu petrece Paștele lângă Dinu Foto: Facebook
Deea Maxer nu petrece Paștele lângă Dinu Foto: Facebook

Deea Maxer petrece Paștele alături de copii și fratele ei

Bruneta a rămas cu cei mici zilele acestea, după ce săptămâna trecută copiii au fost alături de Dinu. Renumita dansatoare a plecat din oraș, în apropiere de Corbeanca, pentru a fi aproape de rudele sale. Mai exact, Deea Maxer petrece cu fratele său Învierea Domnului, tânăra fiind separată pentru prima dată de fostul soț.

,,Sunt fără copii, ei au făcut Paștele cu mine, cel Catolic, acum o săptămână, la mama. Mi s-a părut firesc să-i las copiii Deei, să petreacă cu ea. S-au dus la fratele ei, lângă Corbeanca. E prima oară când sunt fără copii. Dar nu mi-e greu, dimpotrivă, acum sunt în perioada de acceptare”, a declarat el Dinu pentru Cancan.

Deea Maxer și Dinu s-au mutat în aceeași scară

Dinu și Deea Maxer au divorțat, însă Deea s-a mutat pe aceeași scară, iar gura lumii spune că acesta este un mod prin care cei doi să fie separați, urmând astfel să se împace, însă Dinu a ținut să aducă claritate situație. Acesta a spus în exclusivitate, că au existat două tentative de împăcare înainte de divorț, una dintre ele ținând doar 3 zile, însă nu s-a mai putut continua.

,,Aș puncta totuși, poate e și un sfat pentru ceilalți, au fost două tentative de împăcare până la semnarea actelor de divorț, una a durat trei zile, ca în povești, dar s-a încheiat. Așadar, în momentul ăla ne-am dat seama clar că nu se mai poate face nimic. Încă o dată vreau să spun, și eu, poate mai mult decât Deea, dar și Deea a luptat pentru căsnicie, nu ne-am despărțit ușor și fără să apelăm la toate variantele, inclusiv la rugăciuni”, a dezvăluit Dinu Maxer, în emisiunea lui Teo Trandafir.

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net