Dinu Maxer are o nouă iubită! Cu cine a înlocuit-o pe Deea Maxer: „Seamănă cu Nicoleta Luciu! Are un bust generos”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dinu Maxer (46 de ani) iubește din nou! Artistul se pare că a dat-o deja uitării pe femeia cu care a fost aproape două decenii și cu care are doi copii împreună. A înlocuit-o pe Deea Maxer cu o domniță brunetă, mult mai tânără decât el. Surse apropiate din anturajul celor doi au declarat pentru Click! că Dinu și noua sa parteneră au petrecut aseară, într-un club din Capitală, în compania unor prieteni, câteva ore bune.

Dinu şi Deea Maxer (33 de ani) au divorţat după 18 ani de relaţie şi 14 ani de căsătorie la finalul lunii trecute și se pare că nu mai există cale de împăcare între ei. Fiecare acum încearcă să își refacă viața personală cu o altă persoană.

Totuși, cei doi au rămas prieteni, de dragul celor doi copii pe care îi au împreună, Andreas (11 ani) și Maysa (de 3 ani), locuiesc în același bloc, la etaje diferite, însă au vieți separate.

Surse apropiate din anturajul lui Dinu Maxer ne-au dezvăluit în exclusivitate că bărbatul și-ar fi refăcut deja viața personală, de câteva săptămâni, în brațele unei domnișoare, brunete, înalte, cu bustul generos, care seamănă perfect cu Nicoleta Luciu.

„Aseară Dinu a fost la un chef și a venit cu noua lui iubită. Au petrecut câteva ore într-un club din București. Ei încearcă să fie cât mai discreți și să pătreze în public o oarecare distanță dar aseară, el când a venit cu ea, la masă, Dinu le-a prezentat-o prietenilor de acolo ca fiind noua lui iubită, de față cu cei apropiați el nu se mai ascunde.

Ea nu este familiarizată cu lumea mondenă și pentru asta ei își doresc discreție momentan. Este cu mult mai tânără decât el. El a dansator toată noaptea cu prietenii în club, dar ea a preferat să stea la masă și să îl privească. Din câte am înțeles ei doi se văd deja de câteva săptămâni și se vede că există o chimie între ei doi. Noua iubită a lui Dinu seamănă mult cu Nicoleta Luciu. Are părul brunet și lung, are un bust generos și este înaltă. Copia perfectă a Nicoletei”, au declarat surse apropiate pentru Click!

Dinu Maxer s-a iubit cu Nicoleta Luciu

Cele două vedete s-au iubit timp de opt ani și toată lumea credea că cei doi se vor căsători. Însă, în 2005 Dinu și Nicoleta Luciu anunțau că se despart spre suprinderea multora. La câțiva ani distanță, mai exact în 2009, diva vorbea public despre separarea lor oficială.

„Când eram cu Maxer, el era foarte gelos. Nu conta ce făceam sau ce aş fi putut face, el era gelos şi îmi dădea o stare de nesiguranţă care mă făcea şi pe mine să mă simt geloasă. Dar atunci nu ştiam. Toate femeile din familia mea au rămas cu bărbaţii lor, indiferent de ce le-au făcut. Aşa credeam şi eu că trebuie să fie. Eram cu Maxer şi trebuia să rămân toată viaţa cu el”, declara Nicoleta Luciu pentru TABU.

Click! spune

Dinu și Deea Maxer au divorțat oficial, în urmă cu o lună, la notar. Se pare că motivul lor ar fi fost faptul că nu mai existau sentimente între ei și trăiau sub același acoperiș ca doi frați.

După ce au divorțat oficial, atât Dinu cât și Deea, au postat același mesaj pe conturile lor de socializare în care le spuneau tuturor că mariajul lor a luat sfârșit, însă nu înainte să își mulțumească unul altuia pentru momentele frumoase petrecute împreună.

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net