Cum arată noua iubită a lui Dinu Maxer: „Nu este mult prea tânără!” Ce vârstă are, de fapt, față de Deea Maxer

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dinu Maxer (48 de ani) iubește din nou! La nici o lună de zile de la divorțul tacit de Deea (33 de ani), femeia cu care s-a iubit 18 ani, vedeta a recunoscut public că este implicat, în momentul de față, într-o altă relație amoroasă. Dinu este de câteva săptămâni cu o domniță care îl face fericit.

În urmă cu câteva zile, Click! detona bomba în showbiz-ul românesc! Și anume faptul că Dinu Maxer se iubește cu o bombă sexy. Lucru confirmat, la scurt timp, de vedetă, în cadrul unei emisiuni de televiziune de la Antena Stars.

„Ultima dată când am îmbrățișat-o pe Deea a fost în luna martie. Devreme nu este, chiar consider că am ținut coada suferinței mele. Ne cunoaștem de foarte puțin timp, ea nu este persoană publică și este normal să-și dorească discreție. Am fost la o prietenă la zi de naștere, nu ne așteptam să apară imagini. Dacă relația va evolua în sensul bun, atunci își va asuma expunerea publică. Ăsta este stadiul.

Momentul în care relația va evolua într-o zonă de legături intense sunt convins că ne vom asuma amândoi să o facem publică. O luăm treptat, că așa e cel mai firesc. Mai ales cum sunt eu că am ieșit dintr-o relație de 17 ani jumate și este mai greu”, a declarat Dinu Maxer la Antena Stars.

Diferența de vârstă dintre Dinu și iubită

Surse din anturajul celor doi, dezvăluiau pentru Click!, în urmă cu câteva zile, că bruneta focoasă cu care se iubește Dinu Maxer, este mult mai tânără decât el. Lucru care se pare că nu este adevărat!

„Relația este la început și este normal să vă spun lucrurile normale și firești. Într-adevăr s-a scris că este mult prea tânără. O să vă spun că nu este mult prea tânără și are 36 de ani. Și lucrurile astea ne poziționează într-o zonă de cuplu matur. Nu se joacă cu cuvintele”, a mai spus Dinu Maxer în cadrul emisiunii de la Antena Stars.

Click! spune

În urma divorțului Deea și Dinu Maxer au rămas prieteni de dragul celor doi copii pe care îi au împreună: Andreas (11 ani) și Maysa (de 3 ani). Ba mai mult, cei doi locuiesc și în același bloc, la etaje diferite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net