Lovitură pentru Deea Maxer! Dinu Maxer, gânduri de căsătorie cu noua iubită, la o lună de la divorț? „M-a bulversat”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Deea este istorie pentru Dinu Maxer! Artistul de la trupa AXXA șochează! Are gânduri cât se poate de serioase cu noua lui iubită, bruneta Ada. Acesta spune că Ada nu e nici pe departe o aventură pentru el. Artistul intenționează să oficializeze relația cu bruneta în curând. Dinu a făcut destăinuiri uluitoare privind viața lui amoroasă de după divorț, pentru Click!

Dinu Maxer (49 de ani) este un bărbat liber de o lună de zile și toată lumea a rămas șocată atunci când Click! a dezvăluit că artistul are deja o nouă iubită, pe focoasa brunetă Ada, care se înscrie perfect în tiparul femeilor care îl dau gata dintr-o privire pe solistul de la trupa AXXA.

La aproximativ o lună de la divorțul de Deea, Dinu și-a făcut apariția la o petrecere privată alături de bruneta tunată, cu care a împărțit generos gesturi cât se poate de tandre.

Marți seară, artistul de la trupa AXXA a venit, însă, la evenimentul „Health beauty &Lifestyle Awards” singurel cuc, deși toată lumea se aștepta ca acesta să apară în compania noii lui iubite, Ada.

Dinu a făcut declarații la cald despre noua lui parteneră, mărtursindu-ne că are gânduri cât se poate de serioase cu ea. Cântarețul ne-a spus totul despre noua lui relație, care s-a înfiripat, culmea, chiar la o zi de la divorțul de Deea!

Dinu Maxer: „Am cunoscut-o pe Ada la doar o zi după divorțul de Deea!”

Pe fata aceasta am cunoscut-o la doar o zi după ce m-am desrțit de Deea! A fost incredibil! Am fost bulversat, pur și simplu!

La acest moment pot să vă spun că nu este o aventură. Suntem la începutul unei relații cât se poate de serioase. Nu am scos-o încă în lume, probabil că vă așteptați acum să mă vedeți de mână cu ea, dar luăm lucrurile ușor, treptat și urmează să oficializez relația cât de curând!

"În acest moment dacă mă intrebi de casatorie zic: «Nu!» 

Ea nu-și dorește foarte tare mediatizare, nu-și dorește să apară! În acest moment dacă mă întrebi de casatorie zic: «Nu!» Dar, mai încolo vedem! Uită-te doar la zâmbetul de pe fața mea! Sunt fericit sau nu?! ”, ne-a declarat Dinu Maxer, în exclusivitate.

Ada, noua iubită a lui Dinu Maxer, este o femeie cu un fizic de invidiat: este înaltă, are părul brunet și lung și, evident, un bust cât se poate foarte generos.

Mulți s-au grăbit să spună că bruneta e leită Nicoleta Luciu, prima iubire a lui Dinu Maxer. Dinu recunoaște că, de când se știe, a fost atras de un anumit tipar de femeie.

E adevărat că mă trage un anumit tipar de femeie, așa e! Femeia de lângă mine trebuie să fie brunetă, voluptuoasă, cu forme. Așa e și Ada!”, a recunoscut cântărețul.

Dinu și Deea Maxer au divorțat la finalul lunii martie 2023, însă în prezent au rămas în relații de amiciție de dragul celor doi copii pe care îi au împreună: Andreas, în vârstă de 11 ani, și Maysa, în vârstă de 3 ani. Cei doi foști soți locuiesc în același bloc, însă la etaje diferite, Deea la etajul doi, iar Dinu la etajul cinci. Fiecare are în grijă câte un copil.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
banner Arsenie Todiraș png
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
banner ileana stana ionescu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net