Iubita lui Dinu Maxer este o femeie divortață! Detalii neștiute din viața brunetei misterioase

#Exclusiv Click!

Noi amănunte ies la iveală despre actuala iubită a lui Dinu Maxer (48 de ani), Ada (29 de ani)! Surse apropiate din anturajul brunetei au declarat pentru Click! că bomba sexy este divorțată de câteva luni, de un tinerel cu mulți bani în bancă, care deja și-a refăcut viața personală în brațele altei domnițe.

În urmă cu câteva zile, Click! vă dezvăluia, în exclusivitate, cu cine se iubește Dinu Maxer, la o lună de la divorțul de Deea, femeia cu care s-a iubit timp de 18 ani și cu care are doi copii. Vedeta și-a găsit fericirea în brațele unei brunete misterioase care se pare că își dorește, momentan, să păstreze discreția.

Noua iubită a lui Dinu Maxer este divorțată

Însă, surse apropiate din anturajul bombei sexy ne-au dezvăluit mai multe detalii despre ea și trecutul său amoros.

„Ada este din Târgu – Jiu, dar stă în București. Din câte știu, ea are un salon de înfrumusețare, la București și pune gene false. A fost și măritată, dar a divorțat acum câteva luni. Nu are copii împreună cu fostul soț. Nu știu ce scrie la ea pe Facebook, de Minister, cum că a lucrat la vreun Minister, habar nu am, cred că o fi făcut vreo școală pe acolo și a pus ea așa.

Nu are 36 de ani cum se zice, este mult mai mică. Are 29 – 30 de ani, atât! Pe fostul soț îl chemă Mihai și a stat șase ani cu el. Din câte știu, el și familia lui aveau ceva apartamente, blocuri împreună. Construiau mai exact! Din câte am înțeles, Mihai cumpăra casele, le făcea, după care le scotea la vânzare, iar părinții lui se ocupau de construirea de blocuri. Fostul soț de care a divorțat Ada anul trecut s-a recăsătorit anul acesta cu o altă persoană. El și-a refăcut viața personală”, ne-au spus surse apropiate din anturajul Adei, noua iubită a lui Dinu Maxer.

Dinu Maxer iubește din nou

În urma dezvăluirii făcute de Click!, Dinu Maxer a recunoscut public că este feiricit în brațele unei domnișoare brunete, alta decât mama copiiilor săi.

„Ne cunoaștem de foarte puțin timp, ea nu este persoană publică și este normal să-și dorească discreție. Am fost la o prietenă la zi de naștere, nu ne așteptam să apară imagini. Dacă relația va evolua în sensul bun, atunci își va asuma expunerea publică. Ăsta este stadiul. Momentul în care relația va evolua într-o zonă de legături intense sunt convins că ne vom asuma amândoi să o facem publică. O luăm treptat, că așa e cel mai firesc. Mai ales cum sunt eu că am ieșit dintr-o relație de 17 ani jumate și este mai greu”, a spus Dinu Maxer la Antena Stars.

Click! spune

În urma divorțului Deea și Dinu Maxer au rămas prieteni de dragul celor doi copii pe care îi au împreună: Andreas (11 ani) și Maysa (de 3 ani). Ba mai mult, cei doi locuiesc și în același bloc, la etaje diferite, unul la etajul doi și altul la etajul patru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net