Telenovela Maxer continuă! Ce spune „noua iubită” a artistului despre presupusa lor relație: „Nu avem de ce să ne ferim”

#Exclusiv Click!

Dinu Maxer (49 de ani) nu se lasă cu una, cu două și chiar își dorește din toată inima să își refacă viața personală după divorț! Gurile rele au început să vorbească în spațiul public că weekend-ul care a trecut, acesta a fost la mare alături de actrița Magdalena Chihaia, tânăra cu care a și filmat pentru videoclipul „S-a furat mireasa”. Contactată de Click, bruneta a negat toate zvonurile.

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, noul cuplu din showbiz?

Dinu Maxer a divorțat de femeia cu care s-a iubit timp de 18 ani și cu care a fost căsătorit 14 ani, Deea (33 de ani) iar de atunci au început să apară tot felul de domnițe la brațul celebrului burlac. În urmă cu câteva ore s-a aflat faptul că artistul ar fi fost, weekend-ul acesta, la mare cu Magdalena Chihaia, actriță și dansatoare de profesie, care a trecut și ea printr-un divorț în urmă cu câțiva ani. Magdalena nu este deloc străină de lumina reflectoarelor, deoarece bomba sexy a participat în trecut și la emisiunea iUmor, de la Antena 1, unde a reuşit să câştige simpatia celor de acasă, ajungând astfel direct în finala show-ului.

Contactată de Click!, actrița a negat toate zvonurile care au apărut cu privire la faptul că între ea și Dinu ar exista mai mult decât o relație de prietenie.

„Nu, nu sunt împreună cu Dinu! Suntem prieteni și ne înțelegem perfect. Dacă am fi fost ați fi știut. Da, am trecut printr-un divorț, în urmă cu mai mulți ani, iar acum sunt pregătită sufletește și mental să îmi refac viața personală.

„Suntem prieteni și ne înțelegem foarte bine”

Adică, nu mă mai gândesc neapărat la căsătorie, am trecut pe acolo și știu cum este. Însă cred că persoana potrivita pentru mine, acel bărbat puternic care să-mi respecte profesia o să apară cât de curând.

Înainte de toate mă surprinde faptul că se scrie acum despre acest, lucru având în vedere că eu și Dinu am făcut postări împreună încă de când a lansat melodia „S-a furat mireasa”. Am fost la emisiuni împreună și nu avem de ce să ne ferim . Suntem prieteni și ne înțelegem foarte bine. De o perioada scurta de timp, Dinu a intrat în lumea latino, așa că o să ne vedeți destul de des împreună. Mai ales că noi avem proiecte împreună: cel cu mireasa, pe parte de MC la evenimente și multe altele, pe care le veți afla pe parcurs.

După cum bine știți muzica latino se dansează în doi. Am fost la un festival de bachata în Mamaia, în acest weekend, unde am fost primiti cu brațele deschise și am dansat foarte mult. Consider că cine a „ciripit” trebuia mai întăi să ne întrebe și pe noi care este adevărul și apoi să comenteze”, a declarat Magdalena Chihaia pentru Click!

Bruneta, fascinată de Dinu?

Vedeta a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Dinu Maxer.

„Dinu este un artist versatil, un bărbat care știe ce vrea de la viață, matur, vesel, cu simțul umorului, care își iubește foarte mult copiii și profesia. Și care știe să fie acolo pentru tine în orice moment. Adică un prieten adevărat, prezent, care mă susține și cu care mă sfătuiesc cel mai mult în ultima perioada.

Dinu este prezent la spectacolele mele de teatru și la evenimentele pe care le prezint așa cum și eu sunt prezenta la proiectele lui. Asta fac prietenii, zic eu . Tocmai de aceea văzând că avem atât de multe lucruri în comun ne-am gândit să ne unim forțele și să facem proiecte magice, care să aducă un zâmbet pe fetele oamenilor care ne privesc”, a conchis pentru Click! Magdalena Chihaia.

Click! spune

Dinu și Deea Maxer au împreună doi copii iar de dragul celor doi prichindei au rămas prieteni. Ba mai mult, locuiesc și în același bloc: unul la etajul 4 și altul la etajul 2.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net