Cine este iubitul Deei Maxer? Apropiații tânărului ne-au spus tot

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Noi amănunte picante ies la iveală despre actualul partener de viață al Deei Maxer (33 de ani), Robert Drilea (30 de ani). Surse apropiate din anturajul celor doi au declarat, în exclusivitate pentru Click!, că tânărul brunețel - chipeș nu este un bărbat bogat, așa cum se spunea, recent, în spațiul public.

Deea și Dinu Maxer (49 de ani) au șocat pe toată lumea, în urmă cu o lună și jumătate, când au anunțat că după 18 ani de iubire, dintre care 14 ani de mariaj, au decis să pună punct iubirii lor și să meargă pe drumuri diferite. După separare, Dinu Maxer s-a afișat rapid, la o petrecere, cu o bombă sexy, pe nume Ada, iar Deea Maxer și-a luat inima în dinți, în urmă cu câteva zile, și și-a prezentat oficial, pe conturile sale de socializare, noul partener de viață de care se pare că este îndrăgostită lulea.

Gurilele rele spuneau, în urmă cu câteva zile, că Deea Maxer s-ar iubi, în taină, cu un medic estetician putred de bogat, însă se pare că lucrurile nu stau deloc așa, apropiații celor doi făcând declarații diametral opuse.

„Băiatul cu care este acum Deea este super de treabă, este super mișto ca om, doar că este sărăcuț, nu este bogat. Nu are service-ul lui, el lucrează la un service auto, iar mașinile de le vinde, i le aduce șeful lui și el îl ajută pe șeful lui să le vândă mai departe. El nu este dealer de mașini, nu este vreun afacerist care învârte banii cu lopata. Muncește și el normal ca orice om”, ne-au spus surse apropiate din anturajul celor doi.

Deea Maxer, fericită

Fosta soție a lui Dinu Maxer se pare că este foarte împlinită și fericită în brațele actualului partener de viață, Robert Drilea. Cei doi petrec foarte mult timp împreună, călătoresc prin țară, iar mai mult decât atât, recent, tânărul a însoțit-o pe actuala parteneră de viață la un spectacol de lângă București, unde ea le-a încântat privirile celor prezenți.

De când Deea și Dinu au anunțat că au divorțat, bruneta are din ce în ce mai multe contracte de imaginie, așa că venitul lunar crește de la o lună la alta, iar banii în prezent nu au devenit o problemă pentru ea.

Divorțați, dar apropiați

Deea și Dinu Maxer au ales să divorțeze, pe cale legală, la notar, fără prea mult tam-tam. Chiar dacă s-au separat, cei doi locuiesc în același bloc, la etaje diferite, unul la etaj doi și altul la etajul patru. Totul de dragul celor doi copii pe care îi au împreună: Andreas (11 ani) și Maysa (de 3 ani). După separare, băiatul a rămas în grija tatălui, iar fetița în grija brunetei.

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net