Deea Maxer, prima imagine alături de noul iubit? Cum arată bărbatul cu care l-a înlocuit pe Dinu Maxer

Dinu și Deea Maxer au anunțat că divorțează la finalul lunii martie și de atunci au rămas în atenția presei. Acum, cei doi foști soți încearcă să-și refacă viața. De curând, bruneta s-a afișat cu un bărbat misterios.

Deea Maxer a divorțat de Dinu, după 18 ani de căsătorie / foto: arhivă personală
Deea Maxer a divorțat de Dinu, după 18 ani de căsătorie / foto: arhivă personală

Atunci Deea și Dinu Maxer au anunțat că se despart, fanii lor credeau că este vorba despre o glumă proastă sau o strategie de a se promova, dar, până la urmă, povestea s-a dovedit a fi adevărată.

Primul care și-a încercat norocul în dragoste a fost Dinu. S-a întâmplat la doar câteva zile de la semnarea actelor de divorț dar, noua relație nu a durat decât câteva săptămâni.

La adresa Deei s-au făcut multe speculații, dar, până acum bruneta nu a confirmat sau infirmat că și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat decât Dinu.

Fotografia i-a mirat pe fanii Deei

Totuși, recent, Deea a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu un bărbat misterios fără să dea prea multe detalii despre el. Reacția prietenilor virtuali a fost, așa cum era de așteptat, una de uimire.

Pe fundalul imaginii, Deea a ales să pună o melodie, respectiv piesa lui Sam Smith, intitulată Fire on fire, al cărei refren este: „Foc pe foc, ne-ar ucide în mod normal/ Dar cu atât de multă dorință, împreună suntem câștigători/ Ei spun că am scăpat de sub control, și unii spun că suntem păcătoși/ Dar nu îi lăsa să ne distrugă(…)/ Pentru că atunci când(…) îmi spui că mă iubești/ Și mă privești în ochi/ Tu ești perfecțiunea mea, unica mea direcție”.

De ce au divorțat Deea și Dinu Maxer

El este bărbatul misterios lângă care a apărut Deea / foto: Instagram
El este bărbatul misterios lângă care a apărut Deea / foto: Instagram

Deea și Dinu Maxer au divorțat după 18 ani de căsnicie, iar fiecare a luat-o acum pe drumul său. Artistul a luat o decizie surprinzătoare, după ce fosta lui soție s-ar fi despărțit de el din cauza vârstei.

Cea care a dezvăluit că Deea a decis să se despărtă de Dinu Maxer a fost Elena Merișoreanu, interpreta de muzică populară și prietenă apropiată a cuplului:

„Sunt foarte tristă că s-au despărțit, Maxerii sunt prietenii familiei mele, nu mi-am imaginat niciodată că vor pune capăt căsniciei. Am fost la o lansare de produse și i-am văzut pe amândoi, el arată superb, iar ea e o frumoasă.

Am sunat-o să o întreb: E adevărat că divorțați, care e motivul? Deea mi-a zis așa: «Diferența de vârstă!» Îmi pare tare rău pentru ei, au doi copii, au realizat multe împreună. Se zvonește că s-ar fi despărțit din cauza sărăciei, eu nu știu exact.

Însă, dacă e așa, să nu uite că alții trăiesc dintr-o pensie mizeră și că n-au ce pune pe masă, așa că să nu se mai plângă. În comparație cu cei de afară, salariile din România sunt mizerabile”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru impact.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net