Dinu Maxer, disperat! Pierde contracte și bani după divorțul de Deea: „Mi-a picat un botez!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Divorțul de Deea pare să-l coste scump pe Dinu Maxer! După ce au anunțat public despărțirea, cei doi au început să piardă pe bandă rulantă contractele pe care le aveau împreună, la evenimente precum nunți, botezuri sau zile onomastice.

Deea și Dinu Maxer făceau o echpă nu doar în viață, dar și pe scenă. Asta cât timp au fost împreună! Vestea divorțului celor doi a picat, însă, ca un trăsnet, nu doar pentru rudele, dar și pentru apropiații cuplului, cu 18 ani de relație la activ.

Toată lumea a fost șocată când a aflat că cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, tocmai când financiar părea că le merge foarte bine. Mai ales Deei, care s-a implicat, recent, și într-o afacere de milioane cu cosmetice.

Cert este un lucru! Pe scenă, Deea și Dinu erau un cuplu de nedespărțit. Cei doi aveau contracte luate încă de anul trecut la evenimente, precum nunți, botezuri sau zile onomastice, unde prezentau un program împreună pe bani frumoși.

Divorțul i-a făcut, însă, pe cei care antamaseră la pachet cuplul Deea și Dinu Maxer, ca să vină să-i distreze la petrecere, să anuleze contractele.

Lui Dinu Maxer i se anulează evenimentele făcute în tandem cu Deea!

Deja am aflat că mi-a picat un botez joi acum! Noi trebuia să mergem împreună acolo, la petrecere. Oamenii ne luaseră la pachet, pe mine și pe Deea.

Oamenii nu au înțeles, însă, că divorțul dintre noi e doar în viața privată, nu și profesional. De când am anunțat divorțul nu ne mai vor la pachet și au început să anuleze contractele pe care le făcusem cu mult timp în urmă!

Eu cu Deea ne înțelegem însă foarte bine după divoț, stăm în același bloc, vorbim zilnic practic. Și în afaceri suntem încă parteneri, ne-a mărturisit Dinu îngrijorat, la un eveniment monden.

Dinu și Deea Maxer au divorțat la finalul lunii martie 2023. În prezent, cei doi au rămas în relații amicale, de dragul celor doi copii, pe care îi au împreună: Andreas, în vârstă de 11 ani, și Maysa, în vârstă de 3 ani.

Cei doi foști soți locuiesc în același bloc, la etaje diferite: Deea la etajul doi, iar Dinu la etajul cinci. Fiecare are în grijă câte un copil.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net