Deea Maxer l-a arătat pe noul bărbat din viața ei! A confirmat faptul ca nu este singură după divorț

Ultima actualizare:

Divorțul din care amândoi au ieșit în câștig! Dinu Maxer (48 de ani) a declarat că și-a cunoscut noua iubită la numai o zi de la separarea de Deea (33 de ani). Deși ea nu a ieșit până acum in spațiul public sa vorbească despre viața amoroasă, un lucru e clar: nici ea nu mai este singură! Cea mai recentă postare făcută de Deea Maxer pe Instagram-ul său arată că femeia își petrece timpul alături de un bărbat misterios.

Are Deea Mare o nouă relație, iar în viața ei este un alt bărbat?
Are Deea Mare o nouă relație, iar în viața ei este un alt bărbat?

Cu doar puțin timp în urmă, Deea Maxer (33 de ani), cântăreață și dansatoare cunoscută la noi în țară, și-a pus fanii pe gânduri și a surprins pe toată lumea când a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu un buchet de lalele în brațe, dând de înțeles că există și în viața ei un alt bărbat, a doua zi după ce fostul ei soț, Dinu Maxer (48 de ani), a recunoscut că este într-o nouă relație.

În ciuda faptului că artista nu a vorbit până acum despre viața ei amoroasă, cu siguranță postările sale arată că și ea se află într-o nouă relație și își surprinde urmăritorii din nou. Recent, cu o zi în urmă (29 aprilie), Deea Maxer a publicat încă o imagine pe rețelele sociale, la Instastory, pe contul său personal de Instagram, dar de data aceasta nu este surprinsă cu flori, ci alături de un bărbat misterios. Doar o siluetă, să adâncească misterul și curiozitățile și mai tare!

Deea Maxer, alături de alt bărbat pe Instagram

Deea Maxer alături de un bărbat misterios / Foto: Instagram
Deea Maxer alături de un bărbat misterios / Foto: Instagram

Se pare că, chiar dacă Dinu Maxer a anunțat recent că are gânduri cât se poate de serioase cu noua lui iubită, bruneta Ada și fosta sa soție este istorie, nici Deea Maxer nu este mai prejos și nu pare să fie nefericită pe plan sentimental. E posibil să-și fi refăcut viața și să-și fi găsit fericirea alături de alt bărbat sau, pur și simplu, să joace un joc și să inducă oamenii în eroare!

Însă, nu se știe cine este misteriosul, iar cântăreața încă se rezumă momentan doar la imagini cu subînțeles pe rețelele de socializare, iar asta îi face din ce în ce mai curioși pe fani, care vor să știe alături de cine își petrece artista clipele frumoase.

Deea și Dinu Maxer au semnat actele de divorț și au decis să se separe pe 28 aprilie, după 18 ani de relație. Ce doi au împreună doi copii, un băiat și o fată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net