Cu cine a ieșit Dinu Maxer în oraș, după despărțirea de iubita tinerică

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

De o lună, Dinu Maxer (49 de ani) ține prima pagină a ziarelor cu viața sa sentimentală. S-a despărțit de Deea Maxer după 18 ani de relație și doi copii superbi, s-a combinat rapid cu o domnișoară sexy, dar iată că faima lui a pus-o pe fugă pe tânăra Ada. Dar viața amoroasă a lui Dinu a luat fața unui eveniment extraordinar care e pe cale să se întâmple: reunirea trupei AXXA! Solistul ne-a împărtășit planurile sale profesionale, miercuri seară, când l-am surprins la film cu fiul său, Andreas. Pentru că, da, este și tată cu normă întreagă!

Dinu și frumoasa Ada au fost împreună aproximativ o lună
Dinu și frumoasa Ada au fost împreună aproximativ o lună

Click!: Am putea spune că ai un an „nebun”: s-a reunit AXXA, aveți concerte, ai divorțat, te-ai despărțit de noua iubită...

Dinu Maxer: În viață se întâmplă mereu chestia asta, Dumnezeu îți ia ceva și îți dă altceva, sau cel puțin am observat lucrul ăsta. Eu am observat că dacă ți se ia ceva ți se dă în altă parte. E vorba de divinitate care e undeva deasupra noastră.

Ai concerte cu AXXA în perioada asta?

Avem deja bătută palma cu organizatorul de ”La Baieram”, pentru trei locații, Sibiu, București și Constanța, undeva în iulie. Și presupun că o să fie și altele deoarece proiectul este bine văzut și la un preț foarte bun. Apropo de ce se întâmplă cu celelalte remake-uri și reveniri.

Voi veniți și cu ceva nou, cu o melodie nou-nouță?

Venim cu ceva nou, venim cu un remake la piesa ”Marea te cheamă”...

Ca să fac un joc de cuvinte, cine te mai cheamă acum la ea...

Marea Neagră... Și organizatorii. Sunt destule oferte... sunt convins. Avem și un hit nou.

O să fiți din nou pe val...

S-ar putea să fie ascultată într-o anumită zonă.

„AXXA nu s-a manelizat”

Genul de muzică balkanică?

Nu, vor fi piese pop dance, din zona aceea, dar mai moderne, nu ne-am manelizat.

În rest, mai ai timp de altceva?

Sunt cu Andreas, fiul meu, la film. Sunt tată cu normă întreagă, să fii artist și să refaci un proiect e greu. Să fii artist de sine stătător, să fii manager, compozitor pentru alți artiști este în momentul ăsta destul de greu. Recunosc că nu reușesc să le mai fac pe toate, îmi refac și studioul, deci este de muncă.

Pot să-ți spun că ești neschimbat de când te știu...

Mi-au mai spus-o și alții.

La altceva să ne mai așteptăm din partea ta?

Pe plan sentimental, nu mă gândesc la vreo altă căsătorie sau un alt copil deloc. Am doi copii frumoși de care trebuie să mă ocup alături de Deea. Sunt la vârste diferite și necesită fiecare timpul lui și alte activități diferite.

Ai tot timpul din lume să faci ce vrei...

Așa pare. Numai, sincer să fiu, în momentul în care începi să vorbești cu alții la telefoane cu prietenii, cu mama, se termină timpul.

Ești un om realizat?

Am doi copii, am avut o căsnicie frumoasă...