De ce s-a despărțit Dinu Maxer de noua iubită! Ce nu suportă la o femeie: „Sunt niște blocaje psihologice din copilărie”

Dinu Maxer (49 ani) a încercat să își refacă viața după recentul divorț de fosta lui soție, Deea Maxer (33 ani), mama celor doi copii ai săi, Andreas (11 ani) și Maysa (3 ani).

A întâlnit o brunetă focoasă  și a crezut că poate să fie din nou fericit, dar și-a dorit discreție pentru că totul a fost la început și nu știa cum vor evolua lucrurile. S-a scris că Dinu Maxer s-a reinventat după divorț și vrea să își refacă viață.

Click! a relatat pe larg faptul că Maxer iubește din nou la foarte puțin timp după divorțul de Deea, și că a înlocuit-o pe fosta soție tot cu o brunetă care ar semăna izbitor cu Nicoleta Luciu  cu un bust generos, dar ceva mai străină de lumea mondenă. 

Iubita lui Maxer a fost afectată de toate comentariile cu privire la relația lor

Cei doi au ieșit prima dată în club, în compania unor prieteni apropiați care știau deja că ceva s-a înfiripat deja între ei. Dar chimia în noul cuplu din showbizz nu a durat prea mult iar Dinu Maxer a explicat azi, în exclusivitate, chiar în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, motivul rupturii de Ada. Momentul adevărului! Dinu Maxer este, din această sâmbătă, un bărbat liber!

„Știrile au un delay de aproape o săptămână, în contextul relației. Ulterior, mai precis sâmbătă, am decis să mergem pe căi diferite. Eu am declarat de la început, Cristi! Eu am spus clar! Este o relație la început! Nu am vrut această vâlvă, a fost o întâmplare, am fost la o petrecere  a unei prietene, a făcut-o într-un club, în timpul săptămânii.

Am crezut că e ceva privat, n-am crezut că de acolo se vor inflama atât de mult lucrurile și evident, pentru un om, când se intră din exterior în lumea noastră și oamenii ajung prima știre într-o zi, sunt copleșiți. Nu neapărat de știre, de titlurile care se pun și de cuvintele scoase din context, cât de comentariile care vin. Așadar...prea mult!", a declarat Dinu Maxer la Exclusiv VIP, lăsând să se înțeleagă faptul că iubita lui a fost cumva depășită de toată atenția pe care i-a acordat-o presa, de toate știrile care au apărut despre ea de când a început să se vadă cu artistul, dar și de comentariile și părerile care s-au iscat după dezvăluirea acestei idile.

„Să începem cu știrile false! Deea și Ada s-au cunoscut  înaintea divorțului! Fals! Evident că au existat comentarii împotriva ei, nu mai vorbesc de  faptul că eu am fost acuzat că am avut o relație înaintea căsătoriei. Fals!", a ținut să precizeze Dinu Maxer care a mai spus că nu mai citește comentariile care apar pe rețelele de socializare pentru că nu toate sunt relevante. Întrebat dacă iubita lui a fost afectată de reacțiile celor care au comentat cu privire la relația lor, Maxer a răspuns afirmativ.

„A citit și comentariile, a început să răspundă, a fost foarte dezamăgită, a fost afectată. Este greu! Despre ea au apărut mai multe știri false. Legat de declarația ei... S-a spus despre ea că a fost căsătorită. Fals! A fost implicat și fostul ei prieten în acest circ mediatic, cum se spune. De ce? Cu multe date despre el, unele adevărate, unele false. De ce? N-avea niciun sens. A afectat-o și pe ea și evident și pe el! Referitor la vârstă, este adevărată!

Au fost foarte multe lucruri care au afectat-o, a afectat relația dintre noi. Eu am spus-o că relația este la început, ceea ce înseamnă că ajungi să te cunoști! Știi care e testul suprem, nu? Să te muți împreună cu persoana respectivă! În momentul în care te muți împreună vezi anumite chestii care nu plac la tine, nu plac la ea...De Paște, copiii au fost la Deea și am stat împreună. Lucrurile au evoluat, au apărut anumite, cum să le zic, compatibilitatea nu era 100% și atunci evident că... Eu am încercat să mă retrag.

Ne-am cam retras amândoi. A fost o chestie reciprocă! E o situație foarte ciudată! Cineva a venit și a săpat în grădina mea și eu acum trebuie să spun... Dacă s-a săpat, a trebuit să apar și să zic. Nu pot să mint!", a mai adăugat Dinu Maxer despre scurta relația pe care a avut-o cu bruneta Ada, care a apucat să îi cunoască pe cei doi copii ai cântărețului. Maxer a spus că brunetei care a fost în viața lui îi plac copii și că s-a comportat foarte frumos cu ai lui atunci când i-a întâlnit.

Chiar dacă a sperat că o să poată începe o altă relație frumoasă cu altcineva și un nou capitol în viața lui, Dinu Maxer se pare că s-a înșelat.

„Am mizat pe faptul că o să meargă și dacă nu s-a putut nu am insistat, că nu mai sunt în situația să insist”, s-a mai confesat cântărețul.

Ce nu acceptă Dinu Maxer la o femeie

Dinu Maxer a precizat că nu îi place să aibă lângă el o femeie care fumează.

„Eu de pildă, nu pot să accept ca femeia de lângă mine să fumeze. Este un blocaj de-al meu, mama mea a fumat în copilărie și m-a făcut să detest cumva acest "sport", tatăl meu a băut cam mult în copilăria mea și de aceea fac anul acesta 50 de ani și nu pot să mă laud că m-am îmbătat vreodată, că nu am făcut-o. Sunt niște blocaje psihologice din copilărie", a mai adăugat Dinu Maxer care a lămurit faptul că el și Deea Maxer merg în continuare împreună la evenimentele unde sunt contractați. 

Prietenii i-au spus lui Maxer că acum este în perioada în care trebuie să se distreze. 

Dinu și Deea Maxer au divorțat la finalul lunii martie după 18 ani de relație și 14 ani de căsătorie și amândoi sunt liberi de contract așa că își pot reface viața cu cine își doresc. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net