Iubita lui Dinu Maxer îi cunoaște deja copiii vedetei! Uite cum se înțeleg prichindeii cu „mama vitregă”

#Exclusiv Click!

Relația de amor dintre Dinu Maxer (49 de ani) și iubita sa, Ada (29 de ani), evoluează foarte rapid! Cei doi se pare că nu pot sta mult timp unul fără altul, deoarece surse apropiate din anturajul celor doi ne-au dezvăluit că, bruneta petrece serile, din ce în ce mai des, acasă la artist. Ba mai mult, îi cunoaște și copiii pe care îi are din mariajul eșuat cu Deea.

Dinu și Deea Maxer (33 de ani) au divorțat anul acesta, la finalul lunii martie, de femeia cu care s-a iubit timp de 18 ani și cu care a fost căsătorit 14 ani. Așa că, la nici o lună distanță de la separare, bărbatul a apărut la brațul unei domnițe tinere, brunete, care se pare că îi face deja serile senine lui Dinu, după divorțul de femeia cu care are doi copii: Andreas (11 ani) și Maysa (3 ani). Apropiații celor doi ne-au dezvăluit că, relația lor amoroasă este una destul de serioasă, deoarece Dinu și Ada se pare că nu pierd deloc timpul.

„Dinu acum este bine, este liniștit! Este bine cu Ada, se focusează doar pe relația lor. Oficial nu s-au mutat împreună, dar ea stă mult la el. Băiatul lui Dinu nu zice nimic de noua parteneră a tatălui său, se înțeleg bine, ea se comportă foarte frumos cu el. Deea și Ada s-au întâlnit recent la un salon de înfrumusețare, este adevărat, dar Deea nu a recunoscut-o, nu știa cine este. În rest, nu s-au intersectat mai deloc, chiar dacă acum sunt vecine, pentru că Deea a fost plecată în ultimul timp foarte mult de acasă și nu au avut cum și când.

Ada o știe și pe fiica lui Dinu, mai vine pe la el. Și cu ea se înțelege bine. Nu sunt probleme deloc în relaționarea lor. Ada și Dinu au planuri serioase împreună, dacă se vor înțelege, au stabilit să meargă și într-o vacanță împreună cât de curând, în Boracay, am înțeles”, ne-au spus surse apropiate din anturajul celor doi.

Iubita lui Dinu, divorțată

Recent, Click! vă dezvăluia amănunte picante din viața bombei sexy cu care se iubește Dinu Maxer și anume faptul că, este o femeie divorțată, care deține o afacere, mai exact un salon de înfrumusețare,

„Din câte știu, ea are un salon de înfrumusețare la București și pune gene false. A fost și măritată, dar a divorțat acum câteva luni. Nu are copii împreună cu fostul soț. Nu are 36 de ani cum se zice, este mult mai mică. Are 29 – 30 de ani, atât! Pe fostul soț îl chemă Mihai și a stat șase ani cu el.

Din câte știu, el și familia lui aveau ceva apartamente, blocuri împreună. Construiau mai exact! Din câte am înțeles, Mihai cumpăra casele, le făcea, după care le scotea la vânzare, iar părinții lui se ocupau de construirea de blocuri. Fostul soț de care a divorțat Ada anul trecut s-a recăsătorit anul acesta cu o altă persoană. El și-a refăcut viața personală”, ne spuneau apropiații brunetei recent.

Click! spune

În urma divorțului Deea și Dinu Maxer au rămas prieteni de dragul celor doi copii pe care îi au împreună: Andreas (11 ani) și Maysa (de 3 ani). Ba mai mult, cei doi locuiesc și în același bloc, la etaje diferite, unul la etajul doi și altul la etajul patru.

image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net