Tatăl Nicoletei Luciu s-a resemnat cu separarea de fosta soție: „Dacă ea și-a făcut planul ăsta, asta e!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ion Luciu s-a resemnat cu faptul că fosta lui soție nu o să mai revină vreodată în brațele sale! A fost nevoie de 17 ani ca bărbatul să înțeleagă că Lucica (62 de ani), femeia alături de care are trei copii, pe Nicoleta Luciu (42 de ani), Iuliana (35 de ani) și Dan, nu mai vrea să aibă  de-a face cu el. 

Problemele pe care tatăl Nicoletei Luciu le-a avut mai toată viața cu alcoolul i-a determinat pe copii, dar și pe soția sa, să fugă de acasă pentru un trai mai liniștit. Acum, Ion Luciu a ajuns să își ducă singur bătrânețea, fără prea mult sprijin din partea familiei sale.

Click! a stat de vorbă cu tatăl Nicoletei Luciu, iar acesta a mărturisit că nu mai suferă pentru femeia cu care s-a iubit în tinerețe, chiar dacă în urmă cu doi ani, declara în spațiul public că speră ca Lucica să se împace cu el.

„Sunt bine, sunt pe la cumpărături acum. Îmi mai cumpăr ce îmi mai trebuie pe lângă casă ca orice om. În rest sunt foarte bine. Cu fosta soție nu am mai vorbit, m-am împăcat cu situația că am rămas singur. Dacă ea și-a făcut planul ăsta să nu mai fie cu mine, asta este, eu de ce să mă bag peste planurile ei?”, a declarat Ion Luciu, în exclusivitate pentru Click!.

Nicoleta Luciu: „N-am simțit niciodată dragostea de tată!”

Pentru că își iubește mama enorm, fiica cea mare a familiei, Nicoleta Luciu, a decis să îi ofere o mână de ajutor femeii care i-a dat viață. Ea a luat-o pe mama sa la Miercurea- Ciuc, acolo unde s-a stabilit alături de soțul ei, Zsolt Csergo, și de cei patru copii ai lor, Zsolt Jr, Karol, Kim și Kevin.

Nicoleta Luciu este o persoană foarte discretă atunci când vine vorba de familia sa. Însă, vedeta nu s-a ferit, în trecut, să vorbească public despre problemele și traumele pe care le-a suferit din cauza tatălui său alcoolic.

„Când ştiam că trebuie să ajungă tata acasă, ascundeam tot ce credeam că ar putea folosi ca să o lovească pe mama, cum ar fi cuţitele și toporul. Ne retrăgeam fiecare în camera lui, nici lecţiile nu mai puteam să le facem.

Îmi era foarte frică de el. N-am simţit niciodată dragostea de tată. N-a ştiut să ne ofere o îmbrăţişare sau să ne spună o vorbă bună, numai în înjurături ne ţinea. Dacă nu ar fi alcoolic, ar fi un om extraordinar”, a mărturisit Nicoleta Luciu, în urmă cu ceva timp.

Click! spune

Problemele pe care Ion Luciu le-a avut cu alcoolul le-a determinat pe fetele sale să se îndepărteze o perioadă lungă de timp de el și să ajungă să-i vorbească foarte rar. Însă, cum sângele apă nu se face, copiii l-au iertat. În ultimii ani, de Sărbători, Nicoleta Luciu, îl așteaptă acasă la ea, pentru a petrece alături de toată familia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net