Premieră! Nicoleta Luciu a îngropat securea războiului! Gestul extraordinar făcut pentru tatăl ei

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nicoleta Luciu (42 de ani) s-a împăcat cu tatăl ei. Chiar dacă a avut o copilărie chinuită,  vedeta și-a iertat părintele. De Crăciun, Ion Luciu e în sânul familiei, alături de fosta soție, nepoți și ginerele Zsolt Csergo.

Nicoleta Luciu, Crăciun cu familia întreagă!

Ion Luciu a făcut pace cu cele două fiice ale sale, deși în copilărie le-a terorizat și le-a stricat liniștea sufletească din cauza viciului cu alcoolul! Chiar el declara, în trecut, în spațiul public, că a băut în tinerețea sa o cisternă de bere.

Citește și: Nicoleta Luciu rupe tăcerea despre revenirea în televiziune: „Momentan, sunt toate locurile ...”

Timpul a trecut, iar lucrurile s-au mai așezat în familia lor. Ion Luciu și-a cerut iertare față de cele două fiice ale sale, dar și în fața fostei soții, astfel că este invitat constant, de Sărbători, la Miercurea Ciuc.

Click! l-a contactat pe tatăl Nicoletei Luciu pentru a ne povesti cum vor fi acest Crăciun și Revelion pentru el.

„Sunt bine, sănătos și bucuros, în același timp. De Sărbători, o să mă duc la Nicoleta la Miercurea - Ciuc, să fim cu toții acolo. Nepoțeilor le-am pregătit deja jucăriile de la Moș Crăciun. O să fie frumos.”, a declarat Ion Luciu, pentru Click!.

Iată și: Nicoleta Luciu l-a făcut pe Cheloo să nu-și ia ochii de la ea. Uite cum a apărut îmbrăcată la iUmor

Surorile Luciu, spirijin pentru tatăl său

În trecut, Ion Luciu a mai declarat pentru Click! că cele două fiice ale lui, Nicoleta și Iuliana sunt alături de el și îl ajută atât financiar, cât și moral. 

„Fetele mă ajută și cu bani! Însă, nu mi-am mai văzut cei patru nepoței de trei ani, eu nu prea sunt cu drumurile lungi, până la Miercurea Ciuc, unde s-a mutat Nicoleta.”, spunea, în urmă cu ceva timp, Ion Luciu.

Nicoleta și Iuliana au făcut toate eforturile posibile pentru ca tatăl său să revină pe un făgaș normal. Au mers la diverși specialiști în speranța că îl vor ajuta să scape de acest viciu, anume...alcoolul. 

 „Tatăl meu bea de 30 de ani, dar am încercat să uit. De la 15 ani, am încercat să îmi umplu timpul. Am plecat să muncesc, să învăţ. (…) El locuieşte în apartamentul familiei, unde am stat eu cu fraţii mei şi cu mama mea.

Părinţii mei nu au divorţat, i-am separat eu. Le interzic să-şi vorbească pentru că-şi fac rău. Pe mama am luat-o la mine, după ce am născut. Eu cred că le e mai bine aşa. (…)

Când e treaz, el e un om de nota 10. Îi plătim întreţinerea, îi luăm medicamente, îi mai ducem şi pachete, dar nu-i dăm bani.”, spunea Nicoleta Luciu, în cadrul unei emisiuni TV, în urmă cu câțiva ani.

Iată și: Nicoleta Luciu revine în forță pe micile ecrane? Imaginea care le-a creat speranțe fanilor

Click! spune

Nicoleta Luciu este căsătorită din 2012 cu Zsolt Csergo, un milionar din Miercurea Ciuc. Cei doi și-au unit destinele după șapte ani de relație, iar, în prezent, cei doi au patru copii împreună. În toți acești ani, de când se iubesc, au mai existat și probleme în cuplu, însă au reușit să treacă de fiecare dată peste orice obstacol ce le-a apărut în cale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!