Nicoleta Luciu rupe tăcerea despre revenirea în televiziune: „Momentan, sunt toate locurile ...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nicoleta Luciu (42 de ani) a fost și rămâne una dintre cele mai focoase vedete din showbiz-ul românesc! Contactată de Click!, aceasta ne-a lămurit despre ce se petrece în viața ei, la momentul actual, după ce au apărut bârfe despre o posibilă revenire a acesteia în televiziune.

Nicoleta Luciu a ieșit din lumina reflectoarelor, în urmă cu aproape un deceniu
Nicoleta Luciu a ieșit din lumina reflectoarelor, în urmă cu aproape un deceniu

A făcut parte din juriul iUmor

De dragul soțului, Nicoleta Luciu a ales să se retragă din televiziune, în urmă cu mai bine de zece ani. Chiar dacă avusese succesul dorit, mai ales că a jucat și în diferite producții de film, vedeta a renunțat la luminile reflectoarelor pentru o viață liniștită alături de partenerul ei de viață, Zsolt Csergo. Ei bine, Click! a aflat că Nicoleta Luciu își dorește să revină în televiziune, însă nu prea există proiecte care să o incite.

„Am filmat trei emisiuni pentru Antena 1. Nu m-am mutat în București. Stau tot în Miercurea – Ciuc. Am făcut naveta când veneam să filmez. Îmi doresc să revin în televiziune, dar momentan sunt toate locurile ocupate.

Vreau un proiect în care să am o emisiune o dată pe săptămână. Nu mai mult! Nu îmi doresc să fie în fiecare zi, pentru că nu pot. O dată pe săptămână este suficient! Pe mine mă mulțumește. Acum, eu una, aștept oferte. Sunt deschisă la propuneri!”, a declarat Nicoleta Luciu, pentru Click!.

Nicoleta Luciu: „Nu îmi mai doresc un copil!”

În anul 2012, Nicoleta Luciu și afaceristul, Zsolt Csergo, și-au oficializat relația cu acte în regulă, după care a urmat un eveniment organizat cu fast, cu invitați aleși pe sprânceană. Mai mult, pentru siguranța lor, cei doi alegeau să fie păziți de bodyguarzi. Timpul a trecut și iată că cei doi se iubesc, în continuare, și au o familie frumoasă, cu patru copilași sănătoși și voioși: Zsolt Jr., Karol, Kim și Kevin.

„Copiii sunt bine! Mi-au schimbat mult viața, dar chiar și așa pot să îți zic că e suficient. Nu îmi mai doresc alt copil. Am și 42 de ani. Este ok așa cum sunt! Nu mă consider o mamă eroină pentru că am patru copii. Sunt femei care au și câte 10 copii. Acele persoane sunt mame eroine, nu eu. Ne creștem copiii așa cum credem, eu și Zsolt, că așa este mai bine și mai frumos. Soțul este și el bine, sănătos. Ne înțelegem minunat și nu avem probleme în cuplu. Nu știu ce ai auzit tu... Nu știu ce probleme... Eu pot să îți zic că lucrurile între noi doi sunt foarte bune”, a conchis pentru Click! Nicoleta Luciu

Citeste si: Nicoleta Luciu l-a făcut pe Cheloo să nu-și ia ochii de la ea. Uite cum a apărut îmbrăcată la iUmor

Nicoleta Luciu a devenit cunoscută datorită performanțelor ei în domeniul televiziunii și nu numai! Aceasta a fost actriță de telenovele, fotomodel, dar și cântăreață. Vedeta a făcut parte și din formația Laguna, care a avut succes pe piața muzicală timp de câțiva ani.

De spus este și faptul că vedeta a câștigat titlul de Miss România, în anul 1999,  și a apărut pe parcursul următorilor ani pe coperțile multor reviste, inclusiv în patru ediții Playboy.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
image
actualitate.net
image
actualitate.net