Nicoleta Luciu zburdă ca o căprioară prin platoul Antenelor! Își face revenirea în forță, la TV!

#Exclusiv Click!

Gata, așteptarea a luat sfârșit! Nicoleta Luciu revine în forță, la 42 de ani, în televiziune. Paparazzi Click! au surprins-o pe vedetă mergând la noul job, zilele trecute. Nicoleta a fost așteptată chiar de unul din șefii din Antenă, post la care o vom vedea în curând, și condusă direct pe platourile filmare.

Nicoleta Luciu și-a anunțat deja reîntoarcerea în televiziune! Anul acesta, se împlinesc 20 de ani de când fostul iepuraș Playboy debuta pe micile ecrane. Sătulă, probabil, să mai facă pe mămica devotată, la Miercurea Ciuc, fosta asistentă a lui Teo Trandafir a acceptat oferta celor de la Antena 1.

Astfel, vedeta a și postat pe Instagram o imagine edificatoare cu ea de pe platoul de filmare. Nicoleta Luciu a zis, până la urmă, că ar fi vorba doar de o apariție într-o emisiune, însă nu știm ce surprize ne mai pregătește.

Vedeta a fost surprinsă de paparazzii Click! chiar într-una din zilele în care a mers să filmeze pe platourile Antenei 1. Luciu a fost așteptată, ca-n vremurile ei de glorie, adică exact ca o adevărată divă, chiar de către unul dintre șefii de la Antene. Acesta a condus-o politicos din parcare până în platoul unde au loc filmările.

Venită tocmai de la Miercurea Ciuc, Nicoleta și-a schimbat și mașina cu care circulă în mod obișnuit. Ea a împrumutat BMW-ul de la soțul ei, milionarul Zsolt Csergo, tocmai pentru a face impresie la filmări. Îmbrăcată într-un raglan alb, lung, Nicoleta arată foarte bine, e foarte fresh și fâșneață nevoie mare la 42 de ani.

La ce emisiune va apărea Nicoleta Luciu?

Deși fosta actriță de telenovele nu a spus, încă, unde o vom putea vedea, surse din Antene au dezvăluit că aceasta va putea fi văzută în cadrul show-ului „Prețul cel bun”, prezentat de Liviu Vârciu.

Nicoleta Luciu s-a retras la Miercurea Ciuc împreună cu familia, acolo unde soțul său are o serie afaceri. Bruneta tânjea, însă, în ultima perioadă după aparițiile televiziate și a tot așteptat oferta potrivită.

În ultimii ani, vedeta a mai apărut doar sporadic la TV, dedicându-se în totalitate vieții de familie, anume lui Zsolt Csergo și celor 4 copii alor. Nicoleta Luciu mai venea, însă, pe la București, pentru a-și face diverse intervenții estetice.

Printre aparițiile ei sporadice din televiziune, în ultimii ani, se numără postura de co-prezentatoare în unele ediții live de la „Vocea României” sau cea de concurentă la reality show-uri, precum cele prezentate de Nea Mărin.

A fost la un pas de divorț!

Nicoleta Luciu s-a căsătorit în 2012 cu omul de afaceri Zsolt Csergo. Aceştia au împreună nu mai puțin de patru copii: Zsolt jr. şi tripleţii Kevin, Kim şi Karoly. Afaceristul deţine în oraşul natal Miercurea Ciuc un complex rezidenţial de blocuri şi două vile estimate la 400.000 se euro fiecare. Soţul Nicoletei mai deţine un lanţ de cazinouri în toată ţara.

Mariajul dintre Nicoleta și Zsolt nu a fost, însă, lipsit de scandaluri. La un moment dat, s-a zvonit că omul de afaceri ar fi avut o legătură cu o altă femeie, o antrenoare de fitness, dar Nicoleta Luciu l-a iertat atunci pe partenerul ei de dragul copiilor. Divorțul a fost, însă, la un pas!

Nicoleta Luciu s-a născut pe 12 septembrie 1980, în București. În 1999 a câștigat titlul de "Miss România", apoi și-a construit o carieră în televiziune și în seriale. Debutul ca actriță și l-a făcut cu rolul Sonia Ghițescu, în telenovela „Lacrimi de iubire” (2004). În 2007, Nicoleta a filmat pentru „Inimă de țigan”, după care am văzut-o în "Regina", "Aniela" și "Iubire și onoare".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg