Deea i-a dat lovitura decisivă lui Dinu Maxer. Și-a scos iubitul în lume și radiază de fericire - avem imaginile doveditoare!

Ultima actualizare:

Toată lumea a asistat la telenovela despărțirii dintre Dinu și Deea Maxer, care au trecut la un nou nivel. Acum cei doi foști soți au început să iasă și la eveniment, iar după ce Dinu a fost cu fiul la o premieră de film, Deea a făcut aseară același lucru, însă... cu noul iubit.

Deea cu Robert, pe care l-a prezentat noul iubit
Deea cu Robert, pe care l-a prezentat noul iubit

Deea Maxer și-a scos iubitul în lume!

Marți seară, Deea Maxer (33 de ani) și noul ei iubit, Robert Drilea (30 de ani) au venit curioși la avanpremiera filmului „Furios și iute X”, o peliculă despre mașini cu mulți cai putere în care joacă actori precum Jason Mamoa, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jason Statham sau Hellen Mirren. Un film tocmai bun pentru Robert, noul iubit al lui Deea Maxer, căci el lucrează într-un atelier de mașini și este obișnuit cu caii putere și viteza.

Cei doi au venit ca doi îndrăgostiți la premiera filmului dintr-un mall din Capitală și au stat nedespărțiți până la începerea filmului. Deea părea o puștoaică de 18 ani, care purta o fustiță scurtă și semăna cu o majoretă din filmele americane. Ne-am salutat politicos, iar Deea ni l-a prezentat pe Robert ca fiind noul ei iubit.

Robert si Deea au venit la film
Robert si Deea au venit la film

Nu a vrut să dea explicații

S-a scuzat că nu vrea să vorbească despre acest capitol din viața ei și au mers să facă fotografii la panoul oficial al filmului. Au pozat în diferite poziții ca doi îndrăgostiți, care chicoteau și se atingeau de fiecare dată. Deea zâmbea mereu și îi căuta mâna iubitului ei, parcă dorind să nu-l scape în înghesuiala de la intrare în cinema. Robert părea și el un tip îndrăgostit și nu și-a dezlipit privirea de bruneta Deea. Au luat popcorn și suc și s-au bucurat de film împreună. 

O nouă telenovelă

Deea și Dinu Maxer (49 de ani) au șocat pe toată lumea, în urmă cu o lună și jumătate, când au anunțat că după 18 ani de iubire, dintre care 14 ani de mariaj, au decis să pună punct iubirii lor și să meargă pe drumuri diferite. După separare, Dinu Maxer s-a afișat rapid, la o petrecere cu Ada, iar Deea Maxer și-a luat inima în dinți, în urmă cu câteva zile, și și-a prezentat oficial, pe conturile sale de socializare, noul partener de viață de care se pare că este îndrăgostită lulea.

banner deea maxer png

„Băiatul cu care este acum Deea este super de treabă, este super mișto ca om, doar că este sărăcuț, nu este bogat. Nu are service-ul lui, el lucrează la un service auto, iar mașinile de le vinde, i le aduce șeful lui și el îl ajută pe șeful lui să le vândă mai departe. El nu este dealer de mașini, nu este vreun afacerist care învârte banii cu lopata. Muncește și el normal ca orice om", ne-au spus surse apropiate din anturajul celor doi.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

image
image
image
image
image
image
banner sonia trifan png
banner Anamaria Ferentz png
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net