Deea Maxer, dezvăluiri halucinante despre Dinu Maxer: „Era violent verbal. Nu am cum să iubesc un om care…”

Ultima actualizare:

Dinu și Deea Maxer au format un cuplu timp de 18 ani, însă relația lor a ajuns la final, iar de vină pentru situație ar fi fost chiar Dinu. Deea spune că acesta era irascibil și violent verbal. În prezent, Deea se declară fericită cu noul iubit, Robert Drilea. Recent, au apărut și la TV împreună.

În aprilie, Deea Maxer s-a afișat cu noul iubit Foto: Click!
În aprilie, Deea Maxer s-a afișat cu noul iubit Foto: Click!

Deea Maxer: ,,Dinu devenise irascibil și violent verbal"

Dinu și Deea Maxer au format un cuplu timp de 18 ani, însă relația lor a ajuns la final, iar de vină pentru situația în care au ajuns ar fi fost chiar Dinu, scrie unica.ro. Deea Maxer a dezvăluit că relația ei cu Dinu se răcise de mult timp, iar asta din cauza comportamentului fostului ei soț. Artista spune că bărbatul devenise irascibil și violent verbal, iar ea nu a mai suportat această situație.

„La detașare a dus nepotrivirea de caracter, incompatibilitatea și lipsa calmității. Era irascibil. Îi sărea sosul picant. Era violent verbal, irascibil, Dinu nu se iubea pe el. Nu am cum să iubesc un om care nu are grijă de el. Toate astea au dus la divorț. Eu îl știam de acasă, tu de la TV, e o mare diferență între cele două variante”, a declarat Deea Maxer, în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV.

Deea Maxer a fost cea care a vrut divorțul

Deea Maxer a recunoscut că ea a fost cea care și-a dorit să divorțeze: „A fost un lucru pe care nu i l-am spus recent lui Dinu, i-l spun de ani de zile”, scrie unica.ro. 

Deea și Dinu Maxer au divorțat după 18 ani de relație

Deea Maxer și Dinu Maxer au divorțat anul acesta. „Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit!”, au dezvăluit Deea și Dinu Maxer pe rețelele sociale. Deea a ținut să îi mulțumească lui Dinu Maxer pentru toți anii petrecuți împreună.

Deea Maxer are acum un nou iubit, pe Robert Drilea. Se cunosc de puțin timp, însă flacăra pasiunii s-a aprins rapid între ei doi. În urmă cu doar câteva zile au avut și prima apariție la TV împreună, prezenți fiind în cadrul unui eveniment. 

image
image
image
image
image
image
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net