Cine este, de fapt, Robert Drilea. Cu ce se ocupă noul iubit al Deei Maxer

După divorțul de Dinu Maxer (41 de ani), Deea (33 de ani) și-a găsit liniștea în brațele lui Robert Drilea (30 de ani) și cei doi sunt mai fericiți ca niciodată. În ciuda faptului că nu ezită să se afișeze cu noul ei partener pe rețelele de socializare, puține persoane știu cu ce se ocupă bărbatul.

Cine este, de fapt, Robert Drilea, iubitul Deei Maxer / Foto: Instagram
Cine este, de fapt, Robert Drilea, iubitul Deei Maxer / Foto: Instagram

Deea și Dinu Maxer au divorțat după 18 ani de relație, iar vedeta și-a refăcut viața după separarea de soțul ei. Cu ceva timp în urmă, și-a luat inima în dinți și și-a prezentat oficial, pe conturile sale de socializare, noul partener de viață. Cine este, de fapt, Robert Drilea?

Cine este Robert Drilea, iubitul Deei Maxer

S-a speculat că noul iubit al Deei Maxer ar fi un medic estetician putred de bogat, însă se pare că lucrurile nu stau deloc așa. Tânărul nu este un bărbat bogat și are cu totul altă meserie.

Născut în luna august 1992, Robert Drilea este, după cum descrie imaginile și biografia sa publicate pe contul lui personal de Instagram, specialist în vânzări, achiziții auto și este pasionat de mașini, dar și motociclete. „Specialist Vânzări și Achiziții Auto. Mașini la comandă și stoc. Credit Auto și Leasing Financiar”, este descrierea profilului său.

„Băiatul cu care este acum Deea este super de treabă, este super mișto ca om, doar că este sărăcuț, nu este bogat. Nu are service-ul lui, el lucrează la un service auto, iar mașinile de le vinde, i le aduce șeful lui și el îl ajută pe șeful lui să le vândă mai departe. El nu este dealer de mașini, nu este vreun afacerist care învârte banii cu lopata. Muncește și el normal ca orice om”, au declarat pentru Click!, cu puțin timp în urmă, surse apropiate din anturajul noului cuplu.

Deea Maxer este mai fericită ca niciodată în noua sa relație și are și susținea părinților ei, care sunt fericiți și se bucură că fiica lor este, din nou, fericită lângă un bărbat. Deea și Dinu Maxer au divorțat după 18 ani de iubire, dintre care 14 ani de mariaj. De dragul copiilor, cei doi încă locuiesc în același bloc, la etaje diferite. De asemenea, după divorțul pe cale legală, la notar, băiatul a rămas în grija tatălui, iar fetița în grija vedetei.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net