Părinții Deei Maxer, reacție categorică în privința noului iubit! Ce spun despre relația vedetei cu Robert Drilea

Despărțirea dintre Deea și Dinu Maxer a uimit lumea mondenă din țara noastră, însă cei doi au trecut repede peste divorț, dornici să meargă mai departe cu viața lor. Iar pentru Deea Maxer, iubirea nu a întârziat să reapară în viața ei, trăind acum o frumoasă poveste de dragoste alături de noul ei partener, Robert Drilea. Iar vedeta a mărturisit ce spun și părinții ei despre relația dintre cei doi.

Deea Maxer este mai fericită ca oricând alături de noul iubit / FOTO: Instagram
Deea Maxer este mai fericită ca oricând alături de noul iubit / FOTO: Instagram

Întreaga lume mondenă din țara noastră a rămas uimită după ce Deea și Dinu Maxer au anunțat că relația lor s-a încheiat. Însă, niciunul dintre cei doi nu a dorit să rămână pe loc prea mult timp, ci au mers înainte, dornici să își refacă viața. Iar în ce o privește pe Deea Maxer, totul merge perfect, vedeta trăind acum o frumoasă poveste de dragoste alături de noul ei partener, Robert Drilea.  Deea Maxer a vorbit și despre opinia părinților ei în privința noii povești de dragoste în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars. 

Cuplul este, cu siguranță, unul fericit, fiind nedespărțiți deja de o lună de zile, de când sunt împreună. Iar după declarația lui Robert Drilea, putem spune că a fost soarta cea care i-a adus împreună pe cei doi. Potrivit acestuia, întâlnirea dintre el și Deea Maxer a fost una complet întâmplătoare, fiind introduși unul altuia prin intermediului unui prieten comun. Iar de atunci, totul a început să meargă perfect în viața celor doi, care s-au transformat rapid într-un cuplu.

„Ne-am cunoscut întâmplător printr-un prieten, acum o lună și 13 zile. Atitudine, felul cum se comportă, senzualitate, tot. (...) A venit și mai devreme chiar (n.r. primul ”Te iubesc”)”, a spus iubitul Deei Maxer, la emisiunea lui Dan Capatos. 

Ce spun părinții Deei Maxer despre relația cu Robert Drilea

În ce privește poveste de dragoste dintre Deea Maxer și noul ei partener, vedeta a vorbit și despre opinia părinților ei. Iar potrivit acesteia, totul pare să meargă mai bine ca niciodată în viața Deei, deoarece vedeta a declarat că părinții ei sunt complet de acord cu relația dintre ea și Robert Drilea. Ea a declarată că părinții ei o susțin, bucurându-se de fericirea fiicei lor. Mai mult, se pare că reacția lor a fost una categorică atunci când au aflat de Robert Drilea: o reacție categoric de normală, evident! Părinții Deei Maxer sunt extrem de fericiți și se bucură nespus de faptul că Deea este, din nou, fericită lângă un bărbat.

„Spiritul aventurier și faptul că îi sclipesc ochii atunci când mă privește, eu cred că spune tot și când există completare e minunat. (...) Mama și tata cum să privească? Ca și la 15 ani când m-am îndrăgostit și a fost așa. Ai mei întotdeauna m-au susținut, indiferent de situație. Dacă eu sunt fericită și părinții mei sunt fericiți, bineînțeles”, a completat și Deea. 

Iar „fericit” este o descriere perfectă pentru noul cuplu, care pare în al nouălea cer de fiecare dată când apar în public.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net