Deea Maxer, peste tot împreună cu iubitul! Uite unde au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Deea Maxer (32 de ani) se pare că este îndrăgostită lulea de actualul său partener de viață, Robert Drilea (30 de ani)! Bruneta are de onorat contracte, în ultima perioadă, în toată țara, așa că alege să nu meargă singură, ci să își ia actualul partener de viață peste tot cu ea.

La finalul lunii martie Deea și Dinu Maxer (49 de ani) anunțau, pe conturile lor de Facebook, că au divorțat, la notar, după 14 ani de căsătorie și 18 ani de iubire! După separare, Dinu a încercat să își refacă viața personală, însă fără succes, iar Deea se pare că și-a găsit deja liniștea sufletească în brațele unui tânăr chipeș care o face fericită.

Mândră din cale afară de noul său partener de viață, Deea Maxer alege să își ia iubitul peste tot în țară cu ea, oriunde merge, și are contracte de onorat.

Astfel, că, zilele trecute, Deea a avut de onorat un contract la Iași, într-o locație exclusivistă, unde a făcut un show de belly dance de excepție, iar în Piatra Neamț de promovat un stand pe accesorii și bijuterii. Alături de ea a fost nimeni altul decât actualul iubit, Robert Drilea care a condus tot drumul și care a filmat-o și a susținut-o în fiecare clipă în care a avut nevoie.

„Eu am un iubit, sunt îndrăgostită şi da, spun asta și îmi asum! Și nu, nu este prea repede pentru că divorțul de fostul meu soț nu a fost în momentul în care v-am anunțat, detașamentul nostru sentimental a fost de foarte mult timp.

Dinu și Robert s-au intersectat. Nu stau împreună la discuții, dar au fost civilizați. (…) Îl respect, am stat cu el 18 ani, mai mult decât cu mama. Cu Robert Drilea, iubitul meu, m-aș căsători. (…) Acum e în showbiz, nu?(…) Deea Maxer e numele meu pentru că am doi copii cu numele de Maxer. Dar o să mă cheme Drilea, dacă mă mărit. Nu e complicat, asta e iubirea”, a spus Deea Maxer, în urmă cu câteva zile, în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță, de la PRO-TV.

Click! spune

În momentul de față Deea și Dinu Maxer locuiesc în același bloc, la etaje diferite, unul la etajul doi și altul la etajul patru. Cei doi au rămas prieteni de dragul celor doi copii pe care îi au împreună: Andreas (11 ani) și Maysa (de 3 ani) pe care îi cresc împreună.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net